Vänligen välj företag eller privat

Retur & Reklamation

Här kan du returnera eller reklamera produkter utan profilering, för reklamation av kläder med tryck så använd följande länk Profilkläder Reklamation". För att underlätta handläggningen så ber vi er att fylla i samtliga uppgifter enligt nedan.

Följande är viktigt att tänka på när du gör en retur. Varorna bör packas väl i oskadad originalförpackning samt emballeras väl (gärna i originalemballage om det är i brukbart skick). Produkters originalförpackningar får alltså inte användas som yttre emballage. Kundens ansvarar för att varorna kommer tillbaka i oskadat skick till Swedish Profile Wear, se därför gärna till att varan emballeras mycket väl om den skall skickas med postgången. Vid eventuella tvister följs Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Returer ska skickas till vår returadress. När du returnerar en vara på grund av ångrat köp, står du som kund för fraktkostnaden.

Swedish Profile Wear förbehåller sig rätten att inte ta emot icke anmälda returer och reklamationer. Kunden får inte returnera varor utan att ha fått klartecken från Swedish Profile Wear – invänta istället e-mail svar med vidare instruktioner efter att du skickat in nedanstående formulär.


Profilkläder

Skyddskläder

Yrkeskläder

Sköna vinter kläder


Våra varumärken
Här är de varumärken som vi erbjuder inom profilkläder. Klicka på önskat varumärke för att visa utbudet.