Profilera kläder med olika tryckmetoder/trycktekniker!

Värmetransfer

Värmetransfer är ett tryck som värms på och har en stor motståndskraft mot slitage. Detta är tryck av hög kvalitet och lämpar sig vid tryck av färre antal färger och mindre volymer.

Screentryck

Screentryck är ett tryck som färgas in i tyget och har också en stor motståndskraft mot slitage. Detta är tryck av hög kvalitet och lämpar sig bäst vid tryck av stora volymer.

DTG

DTG tryck är ett tryck som man kortfattat printar direkt på kläder, men har en lägre motståndskraft mot slitage. Detta tryck lämpar sig bäst vid färre antal plagg med väldigt många tryckfärger eller tryck av fotografier. OBS! Det går ej att trycka på kläder som består till stor del av polyester.

Vinyltryck

Vinyltryck är ett tryck som man printar ut på en vinylfilm men har en lägre motståndskraft mot ytligt slitage då färgerna kan blekas ut snabbare. Detta tryck lämpar sig bäst vid tryck av väldigt många färger, fotografier eller ett stort antal olika tryck som ska profileras på en mindre volym av kläder.

Brodyr

Brodyr kan användas för mer exklusiv profilering. Priset är baserat på antalet stygn som krävs för brodyren och en startavgift i form av brodyrkort tillkommer som schablonkostnad. Man kan inte tillämpa specifika färgkoder på vanlig brodyr, man får välja de mest lämpliga färgerna efter olika färgtrådar. Antalet färger har ingen påverkan av priset vid brodyr.

Handla profilkläder med tryck på www.profilewear.se/profilklader

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *