Tröjor

Profilerade tröjor till företaget eller privat

Här hittar du ett stort urval av tröjor för många tillfällen. Vi erbjuder plagg av hög kvalitet och från många olika varumärken, både budget och exklusivare varianter som Tee Jays. När det kommer till variationer har vi mycket att erbjuda. Välj ut vilken modell du vill ha på tröja först, sedan kan du välja vilken färg och storlek du vill ha. Färgmässigt finns i stort sett allt att välja på. Vi har samlat samtliga profilerade tröjor här, både för herr, dam och barn. Det kostar ingenting extra att trycka tröjor i olika modeller eller flera olika plagg så det kan vara bra att passa på att lägga till det du behöver. Kolla även in våra snygga mjukisbyxor som du enkelt matchar med tröjorna i sortimentet.

Tröjor med tryck för särskilda tillfällen

En tjocktröja kommer alltid till användning, oavsett tid på året. De är mjuka, har lös passform och går att beställa i en rad olika variationer. Kanske gillar du tröja med huva? Eller med blixtkedja? Oavsett vilken stil du föredrar har du mycket att välja bland. När du skapar ett originellt tryck på tröja blir det mycket roligare att använda den, särskilt för barnen. Tryck upp barnens namn på en tjocktröja så slipper den komma bort på förskola eller träningen. För dig som har egen firma kan det vara bra med ett gäng tröjor med loggan tryckt på bröstet eller ryggen. Då sprider du reklam utan att tänka på det. Dessutom skapar profilerade tröjor mer förtroende hos eventuella kunder.

Enkelt och smidigt att trycka tröjor med eget motiv

Det är varken krångligt eller tidskrävande att skapa helt unika plagg med hjälp av profilering. Vi behöver bara få in din beställning och en fil med vektoriserat tryck för att kunna skapa kläderna. Först återkommer vi förstås med en offert så du vet vad beställningen kommer hamna på. Därefter trycker vi upp de plagg du valt och levererar till dig. Vi utför inte bara profilering åt företag utan arbetar även mycket mot privatkunder. Så oavsett kvantitet har vi möjlighet att hjälpa dig. Satsa på olika modeller för att alltid vara förberedd. Tröjor med blixtlås är praktiskt då de är snabbt och enkelt att ta av och på sig tröjan. Varianter med huva passar perfekt när det är riktigt ruggigt och blåsigt. Matcha med jeans eller shorts och låt skjortkragen sticka fram under tröjan. Snyggt, smart och prisvärt!

Populära tröjor

Fruit of the Loom
15 färger

Billig Barn Tröja

Fruit of the Loom
Fruit of the Loom
17 färger

Raglan Sweatshirt

Fruit of the Loom
14 färger

Billig Tröja

AWDis Hoods
40 färger

Sweatshirt

Fruit of the Loom
13 färger

Billig Huvtröja

Fruit of the Loom
RTXTRA
Fruit of the Loom
12 färger

Billig Sweatshirt

Fruit of the Loom
Fruit of the Loom
20 färger

Huvtröja Barn