Pikéer

Piké med eget tryck

Pikétröjor är svårslagna eftersom de förenar bekvämligheten hos en vanlig t-shirt med stilen hos en skjorta. Materialmässigt brukar pikétröjor vara mjuka och följsamma och har ofta en tunnstickad struktur. Här kan du enkelt välja ut flera olika sorters pikétröjor och dessutom få de profilerade. En piké i eget tryck passar perfekt till företaget, satsa på företagets logga på bröstet eller ryggen. Men vi erbjuder även pikétröjor som de är, helt utan tryck om du föredrar det. Den här sortens plagg är otroligt mångsidiga. Tack vare bekvämligheten kan du enkelt klä upp dig utan att känna dig obekväm. Matcha en piké med lång ärm till ett par kostymbyxor och en snygg klocka. Eller klä ned stilen genom att matcha en kortärmad piké med eget tryck, instoppad i ett par snygga jeans och sneakers.

Skapa en pikétröja i egen design

Beroende på om du letar efter pikétröja till företaget eller om du snarare är på jakt efter en present, har vi många bra tips. Pikétröjor är lika praktiskt och snyggt för såväl herr och dam som barn och kan bli en väldigt uppskattad gåva med det rätta trycket. Du kan överraska barnet med en pikétröja med ett tryck som hen själv gjort. Eller skaffa pikétröjor med tryck inför svensexan? Ska du ha professionella företagströjor ska du såklart skaffa piké med eget tryck, exempelvis företagsloggan och er slogan. Lång ärm är mer uppklätt och kan vara passande för ett avslappnat jobbmöte, medan kortare ärm fungerar utmärkt för personalen, beroende på yrkesområde.

Piké i eget tryck – snyggt och enkelt!

När du vet vad du vill trycka hjälper vi dig. Börja med att kolla igenom vårt sortiment av pikétröjor, här finns mängder av varianter att välja bland, både för herr, dam och barn. När du klickat dig in på valfri produkt får du fler valmöjligheter, exempelvis färgval och storlek. Fyll även i hur många produkter av varje du vill ha. Efteråt behöver vi bara få din beställning och en fil där du skickar med en vektoriserad variant av trycket du vill skapa. Sedan fixar vi profileringen och skickar ut beställningen så fort plaggen är klara. Du kan hitta både billigare och enklare plagg men också finare materialval och mer exklusiva produkter. Få plagg är lika bra till företaget som pikétröjor, så passa på att beställa med personligt tryck redan idag.

Populära pikéer

Gildan
7 färger

Barnpiké

Gildan
15 färger

Dam Piké

Gildan
20 färger

Herr Piké

Fruit of the Loom
Gildan
19 färger

T-shirt Piké

B&C Collection
20 färger

Billig Piké

17 färger

Pikétröja Herr

Gildan
13 färger

Barn Piké

Gildan
17 färger

Pikétröja Dam

Fruit of the Loom
23 färger

Premium Piké Dam

AWDis Cool
25 färger

Cool Piké

Fruit of the Loom
Fruit of the Loom
22 färger

Premium Piké

AWDis Cool
6 färger

Sportpiké