Arbetskläder

Kvalitativa och billiga arbetskläder

Inom många yrken krävs särskilda arbetskläder för att personalen ska kunna arbeta tryggare. På många arbetsplatser använder man arbetskläder för att skapa en samhörighet, personalen emellan. Detta är bland annat vanligt inom vården, för apotekspersonal, hos vissa butiker och även inom restaurang. Ett företag känns mer professionellt och seriöst när de använder profilerade arbetskläder, exempelvis skyddsrockar med personalens namn och företagets logotyp. Oavsett vilken sorts arbetskläder du letar efter, kan du garanterat hitta det mesta hos oss. Här finns ett stort sortiment av sköna tröjor, arbetsbyxor, rockar, funktionella byxor och mycket mer.

Jobbkläder för herr och dam

Det finns olika sorters arbetskläder, bland annat basplagg som mjuka tröjor och t-shirtar. Men du kan även hitta mer yrkesinriktade plagg som säkerhetsrockar för laboratorium eller reflexvästar för vägarbetare. När du ska beställa prisvärda arbetskläder till företaget är det därför bra om du funderar lite över följande punkter:

  • Vilka funktioner bör plagget ha?
  • Hur ska plagget användas? Exempelvis i vilket väder och för vilka tillfällen.
  • Vilken storlek är bäst?
  • Har du särskilda krav på material och egenskap?
  • Vilken design gillar du?
  • Måste plaggen klara av stort slitage?

Vi erbjuder nämligen både prisvärda och billiga arbetskläder, men även mer exklusiva plagg där man noggrant valt ut material och fokuserat mer på funktion, slitstyrka och andra egenskaper. För många som arbetar med kroppen, som byggnadsarbetare, är kraven såklart högre på plagg med ventilerade egenskaper, som är slitstarka och som klarar av väder och vind. Vi har något för alla, för att hitta just det som du söker kan du klicka in på olika plagg och läsa mer om plaggets egenskaper, funktioner och material.

Funktionella arbetskläder med profilering

När du ska köpa in jobbkläder till herr och dam är det viktigt att kolla upp storleken ordentligt. Med hjälp av ett måttband kan du snabbt och enkelt kontrollera exakt vilken storlek som passar bäst. Det gör det enklare att göra rätt från början. Arbetskläder i olika variationer är som gjorda för profilering. De ska ju användas under arbetsdagen, då kan personalen likväl skylta med företagets logotyp samtidigt. För kunder känns det oftast även mer förtroendeingivande när företag använder riktiga arbetskläder med profilering. Det ser helt enkelt mer pålitligt ut. Eftersom arbetskläder ofta består av flera lager, exempelvis underställ, fleecetröja, skaljacka och skalbyxor, kan du passa på att beställa alla kläder på samma gång. Vi tar inga extra priser för att profilera olika typer av plagg.
välja rätt arbetskläder
ProJob
9 färger

Jobb T-shirt

Portwest
6 färger

Billig Regnjacka

ProJob
5 färger

Funktions Piké

RTXTRA
Portwest
4 färger

Billig Regnrock

ProJob
7 färger

Arbets Piké

Top Swede
6 färger

Sweatshirt

ProJob
3 färger

Sweatshirt/Piké

ProJob
7 färger

Jobb Piké