Fri frakt vid köp över 500kr

Arbetskläder

Billiga Arbetskläder

Här finner du ett stort urval av olika typer av arbetskläder från olika varumärken, allt ifrån billiga till mer exklusiva. Hitta just dina arbetskläder som passar dig bäst bland de olika kategorierna. Självklart kan du även profilera dina arbetskläder billigt hos oss!Arbetskläder

Swedish Profile Wear har som främsta mål att erbjuda ett stort urval av arbetskläder av hög kvalité till ett lågt pris. Vårt stora utbud gör att du som konsument kan välja bland flera olika varumärken i vårat sortiment, vare sig du söker efter väldigt enkla och billiga till mer exklusiva och funktionsrika arbetskläder. Handla allt du behöver inom arbetskläder enkelt, billigt och profilerat hos oss till en av marknadens lägsta priser!

välja rätt arbetskläder

Att välja rätt arbetskläder

För att du ska välja rätt arbetskläder till din arbetsplats behöver du ta till flera faktorer i beaktning. Självklart beror det främst på vilket typ av yrke man utför, men även till en viss grad hur mycket påfrestning kläderna utsätts för och hur dom ska se ut. Eftersom att vi har ett stort utbud av flera olika varumärken så skiljer sig stryktåligheten till en relativ grad, men även utseende, design och funktionsrikedom. Utifrån dessa faktorer kan du göra en bedömning om vilka arbetskläder som fungerar lämpligast för din arbetsplats och dina arbetsuppgifter. D.v.s. hur mycket slits kläderna, vilka funktioner du behöver och hur de ska se ut. Sist men inte minst är storleken en mycket viktig faktor, titta på vår storlekstabell för optimal passform av dina arbetskläder.

Slitage

Hur mycket slitage utsätter du dina kläder för?

Funktioner

Vilka funktioner behöver du av dina arbetskläder?

Design

Hur vill du att de ska se ut?

Storlek

Vilken storlek behövs för optimal passform?

Arbetskläder & storlekar

Olika tillverkare av arbetskläder har olika storlekstabeller att följa för standardmått. För att dina kläder ska passa så bra som möjligt så har vi en storlekstabell i vår webbshop som ni kan följa för de flesta av våra varumärken. Med några enkla mätningar så kommer dina kläder att passa dig utmärkt. Att välja rätt storlek på arbetskläderna i början sparar även massa tid och pengar för alla, genom att undvika onödiga transporter fram och tillbaka.

Varumärken

Vårt utbud av arbetskläder kommer från kända varumärken och vi arbetar ständigt med att utöka vårat sortiment för att kunna erbjuda professionella kläder till låga priser från flera olika tillverkare.

Top Swede

Billiga arbetskläder av hög kvalitet till låga priser för den prismedvetne.

Projob

Exklusiva, innovativa och funktionsrika arbetskläder av väldigt hög kvalitet för den kräsne.ProJob
9 färger

Jobb T-shirt

Portwest
6 färger

Billig Regnjacka

ProJob
5 färger

Funktions Piké

RTXTRA
ProJob
7 färger

Arbets Piké

Top Swede
6 färger

Sweatshirt

ProJob
3 färger

Sweatshirt/Piké

ProJob
7 färger

Jobb Piké