T-shirts

T-shirt med tryck – skapa snygga företagströjor hos oss

Få saker ger ett lika professionellt intryck som riktiga jobbkläder. Alltså profilerade tröjor, jackor och byxor där man tydligt ser företagets logga. Hos oss kan du trycka t-shirt med valfritt motiv eller text, alternativt ladda upp din logotyp. Det är inte bara inom byggbranschen som det är snyggt med en profilerad t-shirt. I vårt sortiment kan du enkelt välja bland mängder av snygga och bekväma tröjor, både med lång och kort ärm, rund eller V-ringad hals och oversize eller med skräddarsydd passform. Dessutom har du ett stort färgutbud att välja bland, varför inte trycka t-shirt med snygg profilering och ge bort till kunder och vänner? Ett superbra sätt att marknadsföra dig på!

Profilkläder som t-shirt – utmärkt på arbetsplatsen

Profilkläder t-shirt är väldigt vanligt på arbetsplatser som inom restaurang- och byggbranschen. Men i och med vårt stora utbud av passformer och färger kan du enkelt hitta en stil som även fungerar bra på andra håll. Kanske driver du ett café? Eller jobbar som konsult? Oavsett yrke ger det större förtroende att någon representerar sitt företag med hjälp av profilkläder. Dessutom är det praktiskt om ni är många i personalen. I stora kontorslandskap eller på arbetsplatser som callcenter som oftast har en stor personalgrupp, kan det vara bra med profilerade t-shirtar med namn. Då blir det lättare för de anställda att lära sig vad alla heter. Just t-shirtar är ett särskilt bra plagg att profilera eftersom de ofta används till vardags. Är det kallt drar du bara en skjorta eller tjocktröja över t-shirten. Dessutom kan t-shirtar användas flitigt hela året, oavsett temperatur.

Enkelt att skapa en t-shirt med tryck

Vi gör såklart profileringen och hela jobbet åt dig, men här på vår sida har du möjlighet att styra över designen. Det enda du behöver göra är att först välja ut vilken produkt du vill ha som grund. Kolla igenom vårt utbud av t-shirtar, vi har mängder av varianter. När du valt passform klickar du i vilken färg som tröjan ska ha, storlek, hur stor volym (minst tio stycken för profilering) och väljer ut vilken design du vill att vi profilerar på plaggen. Kom ihåg att vi även erbjuder sköna hoodies, skjortor och byxor som går att profilera. Om du arbetar utomhus kanske du behöver yrkeskläder med profilering? Kolla in vår underkategori yrkeskläder, här hittar du kraftiga arbetskläder, arbetshandskar, flamskyddskläder och varselkläder, för att nämna några kategorier.

Populära t-shirt

Fruit of the Loom
Fruit of the Loom
21 färger

Billig Barn T-shirt

Fruit of the Loom
21 färger

Original T Lady-Fit

Fruit of the Loom
Fruit of the Loom
Fruit of the Loom
26 färger

Valueweight T

Gildan
33 färger

Barn T-shirt

Gildan
55 färger

Softstyle

Gildan
19 färger

Softstyle Lady-Fit

Fruit of the Loom