Jackor

Profilkläder vinterjacka – vi har mängder av modeller

Här hittar du ett stort sortiment av prisvärda och bekväma jackor i olika modeller. Eftersom Sverige är ett land med omväxlande väder är det bra att satsa på lite olika jackor samt funktionella plagg som skaljackor. Vi erbjuder inte bara ett stort utbud av snygga ytterplagg, vi har även möjlighet att profilera jackor och andra plagg. Många företag väljer att profilera plagg som ett sätt att marknadsföra sig på. Profilkläder som en vinterjacka med eget tryck är något som skapar mer förtroende hos kunden. Här kan du enkelt välja och vraka bland våra prisvärda och kvalitativa jackor och få de profilerade som du vill. Våra produkter kommer från en rad olika varumärken, vissa är budgetvänliga med låg prislapp, andra är mer exklusiva i sina material och egenskaper. Hitta din nya favoritjacka redan idag och gör den personlig med profilering. Vi hjälper både företag som vill profilera jackor med loggan, men även privatpersoner. Kanske vill du märka upp barnens jackor med deras namn? Eller överraska din partner med ett roligt tryck?

Bra jacka för Sveriges omväxlande klimat

I Sverige kan man aldrig veta när vädret ska slå om. Inte ens under sommaren är vi säkra. Plötsligt kommer lågtrycket och sommarjackan är inte längre tillräcklig. Se till att satsa på flera typer av jackor, inte bara profilkläder som vinterjacka, utan även skalplagg. Vi erbjuder allt från tunna polyesterjackor till varma och tjocka vinterjackor med profilering. Du kan dessutom hitta sköna fleecejackor som är perfekta som en underjacka för riktigt kalla dagar. För regniga höstdagar hittar du också ett stort urval av snygga och funktionella regnjackor och kappor, samtliga produkter går att få med profilering, så passa på!

Enkelt att designa egen jacka med tryck

När du hittat de plagg du vill ha kan du sedan hitta flera alternativ. De flesta produkter går att få i en rad olika färger. När du valt färg, storlek och antal av det plagg du vill köpa skickar du in beställningen till oss tillsammans med en vektoriserad fil med det tryck du vill att vi profilerar. Svårare än så är det inte. Kom ihåg att vi även erbjuder ett stort sortiment av träningskläder, som löparjackor, cykeljackor och fodrade västar som är utmärkta under vår och höst. När du klickar dig in på en enskild produkt hittar du även all information om plagget. Du kan läsa om plaggets egenskaper, exempelvis om det finns fickor, hur fuktupptagningen är och mycket mer.

Portwest
6 färger

Billig Regnjacka

Portwest
4 färger

Billig Regnrock

Regatta
3 färger

Fleeceväst Dam

Regatta
5 färger

Fleeceväst Herr

AWDis Hoods
16 färger

Collegejacka Barn

AWDis Cool
3 färger

Vindjacka

AWDis Cool
2 färger

Vindjacka Dam

AWDis Hoods
6 färger

Collegejacka Dam

AWDis Hoods
4 färger

Collegejacka