10 saker du inte visste om t-shirts med tryck

Vi på Swedish Profile Wear trycker mängder av kläder med tryck till våra kunder, och vill gärna upplysa dig om vilka stora fördelar man har med att trycka nåt så enkelt som en t-shirt, ur ett flertal olika perspektiv.

T-SHIRTS MED TRYCK

Några vanliga orsaker till varför man ska välja t-shirts är att dom inte är så dyra, de är enkla att ordna och väldigt versatila. Dessutom så fungerar dom utmärkt till all typ av företagsverksamhet,  och passar utmärkt i flesta olika sammanhang för att dom är så enkla.

1. Billiga att producera
T-shirts med tryck behöver inte kosta mycket, speciellt när man köper en större kvantitet. Då kan man bli väldigt förvånad hur lågt priset kan bli, när man räknar kostnaden per t-shirt inkl tryck. Desto fler plagg, färre färger på tryckmotivet och rätt tryckmetod så kan man sänka den totala slutkostnaden rejält.

2. Snabbt och enkelt att trycka
Det tar inte lång tid för att trycka t-shirts, det gäller bara att identifiera vilken t-shirt man vill trycka och ha sin logotyp redo i vektorformat. Man kan även påverka tidsförloppet genom att välja rätt tryckteknik. I bästa fall kan man få sina t-shirts med tryck färdiga över en natt.

3. Mångsidig design av profilering & plagg
Visserligen så är T-shirts väldigt enkla plagg, men dess mångsidighet är oändlig. Med lite kreativitet så kan man tillämpa många olika tryckmetoder för nyskapande profilering, med ett oändligt antal av flera olika typer av t-shirts till sitt förfogande för profileringen. Möjligheterna är oändliga, samt att man kan anpassa profileringen efter eget behov & plånbok.

T-SHIRTS SOM PROFILKLÄDER

Att använda T-shirts som profilkläder kan faktiskt vara ett utmärkt val, trots att dom är mer enkla än andra typer av plagg. Visserligen kan dom se lite mindre representativa än pikéer i vissa sammanhang, men de är betydligt bekvämare och enklare att bära, för att inte nämna att dom är betydligt mer prisvärda. Dessutom kan man även tillägga att det finns ett ofantligt stort antal av olika modeller av t-shirts att välja mellan, som passar ens egna stil och prislapp.

4. Bekväma och enkla att bära
Det råder ingen tvekan om att T-shirts är en av de skönaste plaggen som man bära, detta återspeglas rätt enkelt i våra vardagliga liv. Vi bär dom flitigt hemma, vi sover i dom, men även tränar i dem på gymmet och bär dem på fritiden. Det är inte så konstigt faktiskt, med tanke på att att dom har en otroligt bra komfort och optimal passform för de flesta.

5. Lagkänsla med ökad produktivitet
När alla bär likadana kläder så blir det enklare för “alla” att känna sig som ett lag, vilket tillför till en bättre gemenskap. Lagkänslan kan även inspirera till högre produktivitet av de anställda. Genom att använda likadana kläder så undviker man även olika typer av situationer där olämplig klädsel kan skapa distraktion och resultera till minskad produktivitet i teamet.

6. Synlighet och säkerhet
En av de främsta anledningarna till varför vi bär profilkläder på arbetsplatsen är för att vi ska vara synliga för kunderna, men även för medarbetarna.  Genom att använda profilkläder så kan man även undvika situationer där obehöriga vistas utan tillstånd, speciellt i större sammanhang. Sist men inte minst så stärker man även sitt varumärke pga hög exponering.

Önskar du profilera/trycka på kläder?
Du får alltid ett kostnadsförslag från oss inom 24h, offerten är inte bindande och ordern behandlas endast efter accepterat pris och godkänd korrektur (grafisk illustration).

T-SHIRTS SOM MARKNADSFÖRING

T-shirts med tryck är en av de bästa metoderna för marknadsföring, vare sig man använder det som profilkläder, till försäljning eller som gåvor. T-shirts har en lång livslängd och syns överallt, dessutom är dom väldigt populära, moderna och tidlösa.

7. Långvarig exponering
Marknadsföring i form av t-shirts med tryck ger den längsta exponeringen jämfört med andra vanliga marknadsföringskanaler, så länge man vårdar plagget. Detta kan återspeglas med att du uppskattar åldern på din äldsta t-shirt du själv har i garderoben. Reklam på internet, tv, radio eller pappersformat har alla sina begränsningar i tid, till skillnad från en t-shirt med tryck som ständigt levererar budskapet.

8. Exponering överallt
T-shirts med tryck ger en exponering överallt där de används, oavsett vem det är som bär dem. Så länge plaggen är i bra skick så fungerar dom fortfarande som reklam, varvid det inte är ovanligt att trycken håller längre än vad själva plaggen gör. Detta innebär att varumärket exponeras överallt under en lång tid i olika omgivningar beroende på vem som bär t-shirten.

9. Ökad varumärkeslojalitet
Genom att ge bort t-shirts med tryck som har hög kvalitet så kan man öka lojaliteten för sitt varumärke, då gåvor ”gratis saker”uppskattas väldigt stort av kunder. Speciellt om det är av hög kvalitet, varvid det förknippas med ditt varumärke och stärker förtroendet från kunderna. På detta vis kan du få konsumentens förtroende för all framtid.

10. Moderna och tidlösa
T-shirts har alltid varit moderna och kommer med all sannolikhet även att vara det i all framtid framöver också. Det är världens mest vanliga plagg som alla känner till . Därför kan man räkna med att tryck på tidlösa t-shirts alltid fungerar som bra reklam överallt och närsom.


Vi på Swedish Profile Wear erbjuder över 100 olika modeller av t-shirt, besök vår webbshop för mer information.

Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *