Designa kläder med eget märke!

Vad vill ni ska synas synas i nacken på era kläder? Plagg helt utan etikett, no-label, samt med etikett som är avtagbar, tear-away-label, ger er möjligheten att sätta ert egna varumärke i centrum. 

Ta bort etiketten och gör hela plagget till er identitet

Ni kan alltså välja bort information om tillverkaren som oftast finns i nacke eller söm i sidan och rebranda plaggen helt till era, även på insidan. Perfekt om man vill att ens varumärke ska genomsyra hela plaggen och inte bara på utsidan av kläderna.

T-shirts, hoodies, pikéer, sweatshirts  är bara några av plaggen ni kan välja bland och självklart till herr, dam och barn. Ska ni skapa ett eget klädmärke, har ett befintligt eller vill göra era profilkläder ännu mer till era så är detta ett smart sätt. 

Vill och kan man så ska man tycker vi!  

Det finns många val när man ska profilera med både tryck och etikett, behöver ni tips på vägen så finns vi här. Vi hjälper er oavsett om du är nyfiken på att veta mer eller om du vet exakt vad ni vill ha. Att profilera och märka sina kläder är ett kostnadseffektivt sätt att synas och marknadsföra sig på, som förening, företag, organisation eller varumärke.

Dessutom är det väldigt roligt, tycker i alla fall vi 😉 Med ett brett utbud av plagg, både i färger, passform och modeller är det enkelt att skapa kläder precis så som ni vill ha dem!

Vill ni veta mer 👉 hej@profilewear.se

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *