Feltryckta profilkläder får ett nytt liv istället för kassering

Istället för att kassera kläder med tryck som gått fel vid profilering, så ger Swedish Profile Wear bort dem till välgörande ändamål.

Feltryckta profilkläder får ett nytt liv istället för kassering.

Hållbarhet & miljö

Vi på Swedish Profile Wear tycker försöker alltid sträva efter hög hållbarhet och minimera miljöpåverkan inom vår verksamhet. Dels uppnår vi detta genom att erbjuda miljövänliga alternativ i form av ekologiska kläder, minimera svinn i produktionen och optimera återvinningsgraden.

Förse istället för att kassera kläder med tryck

Det behöver inte ta så mycket tid och faciliteter för att utvärdera slöseri av resurser inom en verksamhet. Det enda man behöver göra är en utvärdering ifall det finns ett värde för någon annat eller annat av allt som brukar slängas. I vårt fall inom tryck & profilering branschen så har vi kommit till underfund att våra defekta kläder kan vara av väldigt stor nytta för de hemlösa och behövande i utsatta situationer. Därför skänker vi alla våra defekt kläder till välgörenhet, så att vi kan bidra till en högre hållbarhet i vårt samhälle.

Värmestugan i Helsingborg

När Swedish Profile Wear bestämt sig för att ge bort defekta profilkläder till välgörenhet, så gav vi oss ut i Helsingborg för att hitta någon verksamhet i våran kommun som har en väldigt stor nytta av de kläder som vi kan ge bort. Det resulterade i ett samarbete med Värmestugan i Helsingborg, som hjälper hemlösa med mat och tak över huvudet. Där dom nu även kan förse alla med fullt funktionella kläder, som dessutom är nya och fräscha.

Felaktiga trycken blir nya tryck

Processen är enkel, det vi gör är att vi trycker över feltryckta kläder med värmestugans symbol & logotyp. Sen har vi löpande leveranser till värmestugan, där även personal och volontärer även kan använda kläderna utöver de man ger bort till de hemlösa. Kort sagt, enkelt gjort, så ger vi kläderna ett nytt liv istället för kassering.

 

 

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *