Profilkläder från Swedish Profile Wear fortsätter att sätta sin prägel i svenskt föreningsliv

Swedish Profile Wear är en stolt leverantör av profilkläder till hundratals olika föreningar i Sverige och vi fortsätter att växa inom denna sektorn. Det är inte så konstigt att valet av leverantör av ens föreningskläder väldigt ofta tillfaller oss, med tanke på vårt stora utbud av kläder, förmånliga priser, höga kvalitet och personliga service med snabba svar. Ett konkret exempel på detta är att vi är stolta att kunna leverera våra profilkläder till Malmö biljardklubb.

Malmö biljardklubb väljer Swedish Profile Wear

Malmö biljardklubb är en föreningsverksamhet inom biljard för ungdomar, med målsättningen att främja biljardidrottens utveckling i Skåne. Där många duktiga ungdomar fostras för att sedan kunna ställa upp i SM, där Malmö biljardklubb gör sitt yttersta för att främja denna  ungdomsverksamhet inom biljardens ramar.

Föreningen var specifikt ute efter stiliga & stilsäkra profilkläder som dom kunde använda som träningskläder i sitt föreningsliv. Varvid de bestämde sig för att de ville handla från oss.

Malmö biljardklubb använder Piké från Asquith & Fox.

Med våra ledord om service, kvalité och kostnadsmedvetenhet så gör vi sällan någon kund besviken. Föreningen beskrev vad dom önskade och vi lade omedelbart fram ett flertal förslag om hur vi kunde tillgodose föreningens behov av kläder i form av design och funktion. Efter några meningar fram och tillbaka, varuprov utskick, så hittade vi tillsammans den bästa pikétröjan. Valet var ganska enkelt för klubben, då dom valde en av våra premium pikéer från Asquith and Fox.

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *