Vad är en Beanie mössa?

Beanie mössor är väldigt populära arbetsmössor och karaktäriseras främst av 2 faktorer och finns i många olika utföranden.

Beanie mössa

En Beanie mössa betyder ”sömmad huvudbonad” och definieras som en rund mössa utan skärm och kan vara tillverkad av många olika textilmaterial, såsom bomull och polyester med inslag av elastan – men även i ull, silke eller läder. Beanie mössor finns i många olika stilar och modeller, både med eller utan flik men även tjocka och tunna varianter.

Profilerade beaniemössor

Beaniemössor med tryck till företag är väldigt populära arbetsmössor till anställda att bära på arbetsplatsen, men även på fritiden för optimal marknadsföring. Här hos oss kan du handla stilrena beanimössor med eget tryck på din logotyp till förmånliga priser. Om du vill ha helt neutrala beaniemössor med profilering utan prägling av tillverkarens varumärke så har vi två varianter av beaniemössor.

Dessutom hittar du betydligt fler mössor med tryck till din kollektion av profilkläder i vår webshop, klicka här för att se alla våra profilmössor!

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *