Föreviga din spelrad från betting med tryck på kläder

Att vinna storvinsten på Tipset, Oddset, Lotto eller betting tillhör inte vanligheterna. Men om det “plötsligt händer” så är en t-shirt med tryck av spelraden, inkl vinstinformation ett roligt sätt att uppskatta sin lyckodag. Passar även utmärkt som present som sannolikt får en stor uppskattning av den som precis vunnit storvinsten!

Kläder med tryck på spelvinst

Respekt, 13 rätt och den klassiska t-shirten för de som vunnit på stryktipset är en väldigt attraktiv t-shirt med tryck från Svenska spel. Vi tar upplevelsen ännu ett steg högre upp genom att förslå kläder med profilering av din spelrad, spelvinst och spelsystem som gör dina kläder ännu mer personliga. Det är skillnad på att ha 13 rätt med en spelvinst på några tusen kronor eller flera hundra tusen kronor, beroende på om man spelar på favoriter eller skrällar. Om du har spelat kaxigt på högoddsare med ett relativt enkelt system eller på dina favoritlag så blir det extra kul att visa upp hur mycket du vann och hur du vann! Lämpar sig utmärkt för vinster på stryktipset, topptipset, måltipset, oddset etc. Men även enklare oddsspel från olika bettingsidor, men även lottorader etc.

T-shirts & tröjor med egen spelrad & vinst

Att designa en egen t-shirt eller tröja med en spelrad och vinstinformation har många fördelar. Dels så får du själva bestämma vilken t-shirt eller tröja du vill ha och hur den ska se ut, dessutom kan du köpa en dubbel uppsättning eller kombinera olika plagg utan att det kostar betydligt mer. Dessutom får du även bestämma hur ditt tryck på vinsten ska se ut, samt var och hur många tryck du vill ha på dina vinstkläder.

Tryck valfritt plagg, modell och färg till din spelvinst

Fördelen med att designa en egen vinsttröja är att du själv bestämmer hur den ska se ut, eller om du vill ha andra plagg också. I vårat stora sortiment kan du välja valfria kläder, modeller och färger när du trycka din vinstrad, dessutom kan du trycka flera plagg utan att det kostar betydligt mer.

Tryck egen spelrad, system & odds

När du designar din egen spel t-shirt eller speltröja med tryck så är ju själva spelraden grunden till allt, därför bör den vara stor och tydlig. Dessutom kan det vara roligt att visa vilket spelsystem man kört och/eller vilket odds man haft på sin bettingtröja.

Tryck egen vinstsumma & vinstabell

Ju mer man har vunnit desto mer vikt har vinstbeloppet på den tryckta tröjan. Beroende på vad man har spelat så kan man eventuellt trycka en vinsttabell om det är flera rader som gått in. Exempelvis på stryktipset, så kan det vara kul att se vad utdelningen var från 10 rätt upp till 13 rätt och hur många vinstrader av respektive utdelningskategori man haft.

Exempel på t-shirt med spelvinst

Här kommer ett exempel på hur en t-shirt kan se ut med 13 rätt vinst på Stryktipset med reducerat spelsystem och en insats på 128 SEK med en total vinstutdelning på approx 250 000 SEK.

Gratulera storvinnaren med personlig vinströja

Att gratulera en storvinnare med en gåva i form av en profilerad t-shirt eller tröja med vinnarspelet är förmodligen den bästa presenten man kan ge till någon som precis vunnit storvinsten. Det blir en väldigt personlig present och ett minne för livet som man stolt kan bära, vare sig man vunnit på tur eller skicklighet!

Köp en profilerad tröja eller uppsättning av vinstkläder

Här hos oss på profilewear.se kan du köpa en profilerad t-shirt eller tröja med ditt vinstspel, vi rekommenderar dock en uppsättning av profilkläder då vi tillämpar minsta profileringskostnad och orderkostnad. Exempelvis kan man köpa 2 valfria t-shirts och 2 valfria tröjor med samma tryckuppsättning, där vi starkt rekommenderar att man väljer en premiumprodukt av högsta kvalitet som håller betydligt längre och ser mycket bättre ut. Skicka ett mail till hej@profilewear.se så hjälper vi dig med profilering av vinstkläder. Ett tips är att ni väljer ut vilka kläder ni vill ha, samt att ni bifogar bilder på det som ska tryckas med en liten beskrivning. Sen skickar vi prisförslag och en skiss, oftast inom 4 timmar räknat från våra ordinarie öppettider.

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *