E-sport kläder med tryck

E-sporten växer så det knakar och det är inte så konstigt att efterfrågan på E-sport profilkläder växer. Vi på Swedish Profile Wear har varit tidigt ute med att erbjuda profilkläder för E-sport lag runt om i Sverige sen en lång tid tillbaka. 

Laget från Leadon

E-sport profilkläder

Vi har ett stort utbud av sportkläder i polyester som fungerar utmärkt som enklare E-sport lagtröjor. Ni kan välja allt ifrån vanliga t-shirts till pikéer med detaljer av sportiga drag i olika färgkombinationer som en grund till era E-sport kläder som sedan profileras och präglas av just ditt E-sport lag. Vi har även ett stort utbud av kläder som passar utmärkt för E-sport klubbar som marknadsföring utanför spelplanen, såsom hoodies och jackor bland annat till era profilkläder.

Egendesignade E-sport kläder

Utöver vanliga plagg som transformeras till E-sport profilkläder med tryck, så erbjuder vi även en lösning till egendesignade E-sport kläder där ni kan vara med och och påverkade varenda lilla detalj på den grafiska utformningen av plagget. Vi har en hel del olika typer av plagg som kan designas helt från grunden, där ni väljer en modell som ni vill designa helt. Kläderna tillverkas sedan från scratch, där vi först dekorerar allt tyg enligt era önskemål och syr ihop kläderna i efterhand. Då kan man få allt ifrån klassiska E-sport Jerseys till olika typer jackor och andra plagg.

Sponsor av E-sport kläder

I dagsläget så är vi en stolt sponsor till Leadon, en tidig E-sport förening i Stockholmstrakten sen flera år tillbaka. Vi har sponsrat Leadon med allt ifrån vanliga e-sport kläder med tryck till mer avancerade lösningar som egendesignade e-sport kläder med tryck. Efter ett långvarigt och förtroendefullt samarbete som leverantör av kläder och tryck av hög kvalitet till Leadon, så kan ni känna er trygga för att finna en helhetslösning för era E-sport profilkläder här hos oss på Swedish Profile Wear.

Läs mer om Leadon på deras hemsida.

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *