Klasströja med citat- och tryckförslag?

Går ni i tankarna om att trycka en unik klasströja med tryck men inte vet vilken tröja eller motiv ni ska använda? Allting börjar med att man först väljer den perfekta tröjan som passar just er klass, följt av ett eget tryck som är unikt. Här finns flera förslag på hur ni kan välja tryck och citat som ni kan använda till era klasströjor – kombinera olika motiv och text för att skapa den snyggaste klasströjan i skolan!

Tryck för klasströjor

När man ska designa sin egen klasströja så är det vanligt att man kan använda sig av olika typer av mallar som innehåller färdiga motiv och citat. Vill man göra det enkelt för sig så väljer man ett färdigt koncept, men om man vill ha en präglad klasströja så kan man göra det lilla extra. Det innebär att man väljer en unik tröja som passar just er, istället för att bara välja en vanlig tröja som alla andra. Samt att man skapar en helt egen design genom att använda olika motiv och citat som passar just er. Vanligtvis så skapar man 2 olika designs, en för tryck på framsidan och en för baksidan – signaturer går också att klistra in där ni vill ha dem.

När ni är klara med er design, så kan ni välja en tröja och skapa en order där ni skickar in er design till oss.

Motiv till din klasströja

För att verkligen hitta just det motiv ni vill ha, så kan man söka efter vanligt förekommande motiv på diverse olika hemsidor med gratis bilder och objekt utan upphovsrätt. Man kan även plocka inspiration från färdiga motiv på andras klasströjor, där man ritar sitt egna motiv eller tar in ett liknande motiv som är gratis – på så vis blir er tröja unik.

Motivmallar för klasströjor

Här finner ni några exempel på färdiga mallar som kan användas som motiv till era klasströjor.

Citat till din klasströja

Det är inte alltid så enkelt att skriva en egen text på sina klasströjor, därför kan man hämta inspiration från andra klasströjor med olika citat och skriva en egen text på skoltröjorna som passar just er.

Citatmallar för klasströjor

Här finner ni en tabell på många olika och färdiga citat som kan användas till era klasströjor. Om man behöver inspiration till citat med andra olika teman så är det bara att söka på internet för att hitta sitt egna citat. Genom att titta på andra citat så kan man ändra lite och skapa sitt helt egna och unika citat.

Kommer ni ihåg när man längtade till skolan – inte vi heller!
Det är svårt att vara ödmjuk när vi vet att vi är bäst!
Om man kan göra penicillin av mögel kan det fan bli nåt av oss också!
Håll käften – Vi gjorde vårt bästa
Vi har haft SEX charmiga terminer tillsammans!
Nej, vi är inte dumma – vi har bara otur när vi tänker!
K.Å.T – Klassens år tillsammans! 20xx – 20xx
Vi behöver inte plugga kemi för att veta att allt kan blandas med alkohol.
Det är inte bara skolgången som är lång och hård if you know what I mean
Fallet som inte ens Leif GW Persson kunde lösa

Tryck till din klasströja

Ett helt färdigt tryck för framsida och baksida för skoltröjorna har man då man valt respektive motiv, citat och eventuella signaturer för trycken. Kreativiteten är oändlig när man kombinerar olika element för att skapa egna tryck till klasströjan.

Tryckmallar för klasströjor

Här finner ni ett urval av färdiga fram- och baktryck som innehåller olika element av motiv och citat som kan användas till er klasströja.

Hos oss på Profilewear.se så hittar du ett stort urval av många olika tröjor som du kan använda till dina klasströjor! 

Glöm inte heller att det är fritt blanda mellan olika tröjor, men även lägga eller byta till andra plagg såsom T-shirts bland annat.

Beställ klasströjor med tryck redan nu!

Läs mer och beställ klasströjor med tryck från oss, ta gärna en titt på alla våra tröjor med tryck eller varför inte bläddra igenom hela vårat sortiment av profilkläder till din klass för era klasskläder!

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *