Miljövänliga tryck på kläder

I takt med att allt fler konsumenter efterfrågar etiska alternativ från textilindustrin, så vill vi även belysa att man kan göra en skillnad med valet av tryck. Vi tillhandahåller en världens mest miljövänliga tryck till våra kläder, välj en grön framtid med våra gröna transfertryck.

Miljövänliga tryck

Allt fler och fler konsumenter efterfrågar miljövänligare alternativ från textilindustrin, det märks ganska tydligt inom vår bransch för profilkläder – där utbudet av produkter och varumärken med etiskt tillverkade varor exploderat. I dagsläget är det dock inte lika tydligt med valen kring miljövänliga tryck, här vill vi belysa att man även kan göra en skillnad med ett hållbart val av tryck för en grönare framtid. Vi tillhandahåller en av världens mest miljövänligaste transfertryck på våra kläder, som dessutom är närproducerade och går att spara till framtida ordrar för att minska svinn av oanvända profilkläder.

Miljövänliga transfertryck

Majoriteten av våra kläder trycks med en av världens mest miljövänliga transfertryck, som vi stolt kan skryta om i profilbranschen. Eftersom att kläder och motiv kan skilja mycket så finns det många olika tryckmetoder som är olika lämpliga vid profilering av kläder. Våra miljövänliga transfertryck fungerar till de flesta tryckuppdrag och är högst prioriterade som förstaval i samtliga uppdrag. Dessutom är trycken producerade i framtidsanpassade lokaler,  utvecklade för att vara mer miljövänliga värmetransfer i alla led och med en utveckling av högsta kvalitet till rätt pris. När ni väljer våra transfertryck så kan ni även göra ett hållbart val genom att spara färdiga tryck som sedan kan appliceras på era kläder i efterhand vid en framtida order. Handla inte mer än nödvändigt, på så vis minimerar vi svinn  – då en för stor ofta leder till att samtliga kläder inte kommer till användning.

Önskar du handla miljövänliga tryck?
Hör gärna av dig till Profilewear.se eller maila på hej@profilewear.se

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.