Öka din synlighet med reflex!

Reflextryck och reflexkläder är en smart investering för både din egen och andras säkerhet när du vistas ute i mörkret och framförallt i trafiken.

Det finns olika sätt att bära reflex

  • Reflextryck – Tryck i reflex på kläder för ökad synlighet
  • Reflexkläder – Kläder i och med reflexer för god synlighet
  • Varselkläder – Reflexkläder för optimal synlighet

Reflextryck

Profilkläder med reflextryck är ett snyggt sätt att öka synligheten under mörka förhållanden och är perfekt när man vill ha specifika kläder som inte har färdiga reflexer. Att trycka sin logotyp med reflextryck är ett elegant, kreativt och smart sätt att profilera sig. Vi erbjuder reflextryck i stort sett på samtliga av våra kläder där du som kund skräddarsyr din egna profilering med tryck i reflex.

Reflexkläder

Vardagliga kläder med reflexer i olika omfattning är både snyggt och viktigt för denna mörka årstid. Under joggingturer eller promenader i angränsning till trafik är det extra lämpligt att använda kläder med reflex, exempelvis löpartröja, löparbyxor och jackor. Hos oss på Profilewear.se har vi ett stort utbud av kläder med reflexer i olika kategorier för att vi vill att ni ska synas där ute i mörkret!

Varselkläder

Kläder med reflex för optimal synlighet kallas varselkläder, där varselväst är det mest populära valet. Den är simpel men med hög synlighet och går enkelt att dra över andra typer av kläder.

Utöver västar, finns det även varselkläder såsom varseltröjor, varseljackor och varselbyxor. Dessa finns under många olika produktkategorier, i flera material och utformningar. Dessutom har dem klasser av synlighet, från “Klass I” till den högsta klassen “Klass III” för att säkerställa synligheten för de som arbetar nära eller i trafik.

Hos oss hittar du varselkläder till företaget, till barnen och de vuxna. Till och med till husdjuret!

Vi ses ute i vintermörkret!

ANNONS FRÅN PROFILEWEAR.SE
Dela gärna inlägget:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *