Fri frakt vid köp över 500kr

Arbetshandskar

BILLIGA OCH FUNKTIONELLA ARBETSHANDSKAR

Dina händer är den del av din kropp som hela tiden är i kontakt med det du jobbar med och det ställs därför extra stora krav på just dina arbetshandskar. Detta är vi på Profilewear.se väl medvetna om och därför har vi tagit fram ett stort och brett sortiment med en mängd olika typer av arbetshandskar för olika arbetssituationer. Gemensamt för alla produkter är att de har ett lågt pris men hög kvalitet, vilket innebär att du hittar mängder med prisvärda alternativ när ni ska köpa nya arbetshandskar.

I sortimentet hittar ni mängder av olika varianter på arbetshandskar, inklusive skyddshandskar, nitrilhandskar, monteringshandskar gummi- och latexhandskar samt mycket mer. Produkterna kommer från kända varumärken, vilket betyder att du kan lita 100% på att de håller den höga kvalitet som vi lovar.

Om ni är osäkra på vilka produkter som är rätt för just er eller om ni har några frågor angående någon av våra produkter är ni givetvis mer än välkomna att kontakta oss så ska vi hjälpa er att hitta rätt. När det gäller arbets- och skyddsutrustning så som handskar är det viktigt att man får just det man behöver för sin egen unika situation, så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er!