Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 24h
Personlig kontroll av varje uppdrag

Städ & Lokalvård

Städkläder

Städning och underhåll av lokaler är ett fysiskt utmanande arbete som ställer krav både på rätt städutrustning, men även på rätt kläder. För att städpersonalen ska känna sig bekväm, under hela arbetspasset krävs kläder som både sitter bra och är praktiska och slittåliga.
Lokalvårdare rör sig ofta mycket under sin arbetsdag, och måste bära med sig all den utrustning som behövs för att kunna utföra jobbet på ett bra sätt. Kläderna kan underlätta detta genom att ge rörelsefrihet och bekvämlighet under arbetet, men också genom att vara praktiska vid de olika arbetsmomenten, till exempel genom att ha smarta fickor för förvaring och genom att sitta skönt i alla typer av arbetsställningar. Lokalvårdare och personal inom städning har ofta en utsatt och svår arbetsmiljö. Därför är det viktigt att underlätta denna på alla sätt som finns, både genom städutrustning, hjälpmedel, skor och kläder.

Arbetskläder för städ och lokalvård

Med rätt arbetskläder på jobbet kan även ett riktigt slitsamt arbete som lokalvård göras något enklare och kanske lite lättare. Välj arbetskläder som ger personalen rörelsefrihet och i material som är bekväma att bära, även under slitsamma arbetspass. Låt gärna ert företags logotyp synas på arbetskläderna, för en professionell känsla. Detta är extra viktigt om ert företag utför städning på uppdrag av ett annat företag eller organisation. Det bidrar till trygghet och professionalism hos både era egna anställda och dem de möter under en arbetsdag. Välj mellan mindre tryck och emblem eller ett större tryck på till exempel ryggen på förklädet eller tröjan. På så sätt får också ert företag värdefull exponering för eventuella nya kunder.

Kläder för lokalvårdare

Våra kläder för lokalvård och städ är inte bara bekväma att bära och praktiska för personalen, de kan också hjälpa till att låta ert företag synas på ett bra sätt, speciellt vid uppdrag hos andra företag. Kläderna har också den ytterligare fördelen att de bidrar till hygien och skydd, då exempelvis de förkläden vi har i sortimentet skyddar de kläder personalen bär under. Förklädet kan vid behov bytas ut under arbetsdagen, för att behålla en god hygien. Det är också praktiskt för personal som rör sig mellan olika arbetsplatser under en och samma arbetsdag. Välj mellan många olika färger och modeller och komplettera gärna med ett tryck med ert företags logga eller namn. Vi har arbetskläder för lokalvård och städ av hög kvalitet, och hjälper er gärna att välja rätt kläder och tryckplacering.
Läs mer
Läs mer
Städ & Lokalvård

Modell: Pocket tabardMaterial: 35% Bomull Twill, 65% PolyesterVikt: 195gm/m²Finns i hela 16 oli..

Från 110,50kr

Modell: Long length pocket tabardMaterial: 35% Bomull Twill, 65% PolyesterVikt: 195gm/m²Justerb..

Från 136,00kr

Visar 1 till 2 av 2 ( 1 sidor )
Hur handlar jag?