Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag
Flamskyddskläder

Flamskyddskläder

Flamskyddskläder med certifiering

Inom vissa yrken är risken för eld och extrem värme större än på andra arbetsplatser. Det kan handla om att man arbetar i fabriker där man smälter metaller, svetsar eller sysslar med el- och kraftindustri. Flamskyddskläder är plagg som ingår i den personliga skyddsutrustning som personalen behöver på vissa arbetsplatser.
Kläderna skyddar exempelvis personen mot hetta och flammor. Det är dock viktigt att kolla över vilken certifiering som plagget har. Vi erbjuder nämligen certifierade flamskyddskläder men med olika märkning. Alltså kan olika plagg vara mer lämpade för vissa arbetsgrupper. I vårt sortiment kan du hitta mängder av flamskyddskläder samt flamskyddskläder med varselegenskap och med certifieringar som: 
  • EN ISO 11612 Klass A1, B1 och C1
  • EN 1149-5 och EN 13034
  • EN 471 Klass 2 certifierad
  • IEC 61482 Klass 1

Du kan snabbt och smidigt slå upp betydelsen för olika certifieringar för att se inom vilka områden plaggen är säkra. För dig som arbetar på platser där risken för flammor är större, behöver du även klä dig med flamskyddskläder hela vägen. Vi har därför ett sortiment där du hittar allt från flamskyddade kalsonger till byxor och tröjor.

Flamskyddskläder med varselegenskaper

Många yrken där det krävs flamskyddskläder behöver även synas ordentligt. Varselkläder är plagg som är menade att synliggöra personer. Du ser den här sortens kläder vid vägarbeten och olika byggnadsprojekt. Men här kan du även hitta flamskyddskläder med varsel, alltså båda egenskaperna förenade i ett och samma plagg. En annan egenskap som är viktig hos flamskyddskläder är att de ska vara enkla att ta av sig snabbt, vid eventuell brand eller liknande. Du ser alltid vilken eller vilka certifieringar våra flamskyddskläder har genom att klicka in på en enskild produkt. Bland annat är våra flamskyddsbyxor med varsel certifierade mot strålningsvärme, ytantändning och konvektiv hetta (värmen som passerar genom plagget).

Beställ flamskyddskläder med profilering

Om du ändå ska beställa flamskyddskläder till företaget kan du även passa på att profilera dessa. Vi på Profilewear profilerar alla typer av kläder som du hittar här. Att sätta företagets logotyp på flamskyddsvästar eller på tröjans rygg, är ett smart sätt att marknadsföra firman på. Förutom vårt stora sortiment av certifierade flamskyddskläder kan du även kolla in vårt utbud av arbetskläder. Vi erbjuder ett stort utbud för dig som arbetar inom städ- och lokalvård, servering och kök, salong och spa och inom vården. Dessutom erbjuder vi bra priser trots att plaggen håller hög kvalitet och är certifierade.
Läs mer
Läs mer
Flamskyddskläder

Modell: FLAME-RETARDANT HI-VIS SLEEVELESS WAISTCOATFlamsäker varselväst från YOKO är en flamsky..

Från 116,45kr

Modell: FLAME RESISTANT ANTI-STATIC TWO TONE POLO SHIRTFlamskyddad varsel pikétröja med skydd m..

Pris 825,00kr

Fodrad flamsäker varseljacka från ProJob är en varseljacka med flamskydd och dragkedja upp i kragen...

Pris 2 495,00kr

Visar 1 till 3 av 3 ( 1 sidor )

Hur handlar jag?