Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag

Frisör

Frisörkläder

Här kan du handla frisörkläder till din frisörsalong, förutom att vara en duktig frisör som klipper bra så är det lika viktigt att se professionell ut. Köp snygga frisörkläder med tryck eller utan som passar din profil. Här finner du allt från vanliga klippkappor till mer avancerade frisörkappor till kunderna. Vi har även frisörförkläden och salongskappor till frisören ifråga som arbetskläder.

Klippkappor

Här finner du vanliga enkla klippkappor till förmånliga priser till din frisörsalong. Välj mellan olika modeller och färger. Exempelvis är en klippkappa utan ärmar är enkel att klä på sin kund, snabbt och smidigt.

Frisörkappor

Om du behöver en mer avancerad klippkappa så har vi frisörkappor med ärmar och elastiska muddar till kunderna. Erbjud kunderna skön passform och hög rörelsefrihet med en frisörkappa.

Frisörförkäden

Ett frisörförkläde är frisörens smidiga skydd i salongen. Vi har olika typer av frisörförkläden av olika material och utformningar för att uppfylla den funktionalitet som frisören ställer på sina yrkeskläder.

Salongskappor

En salongskappa är frisörens bästa skydd i salongen. Vi har olika typer av salongskappor till frisören, av olika material, utformning och detaljer. Exempelvis kan man ha olika placeringar och antalet fickor som underlättar klippningen.

Läs mer

En fantastisk salongskappa i form av överdragsoverall som lämpar sig för personal som arbetar inom m..

Från 62,05kr

Ett välkommet tillskott till vår vattentäta kollektion, den här långärmade frisörkappan kläs på fram..

Från 70,55kr

Detta frisörförkläde är perfekt för dem som behöver skydd mot vatten, oavsett om det är på salongen ..

Från 85,00kr

Vår vattentäta klippkappa erbjuder hela kroppen täckning mot spill, lotioner, drycker och hårklippni..

Från 133,45kr

Visar 1 till 4 av 4 ( 1 sidor )

Hur handlar jag?