Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 24h
Personlig kontroll av varje uppdrag

Väskor

Väskor

Väskor med brodyr av alla de slag är perfekta sätt att synas som företag. En väska bär man alltid med sig, och den logga som trycks eller broderas på den syns också tydligt. Eftersom väskor är praktiska, och har många användningsområden, är de också alltid uppskattade presenter, till exempel till de anställda i julklapp eller vid andra tillfällen.
Man kan välja att trycka eller brodera sitt företagsnamn eller logotyp på ett flertal olika typer av väskor. Datorfodral och laptopväskor är alltid uppskattade, precis som gymväskor och gympapåsar med snören. Se till att ditt företag syns både på gymmet, på stan och på jobbet. En väska har lång livslängd och används ofta flitigt, vilket gör att ni får mycket för pengarna. Hos oss hittar du ett flertal olika typer av väskor som är lämpliga att placera företagsloggor på, oavsett om ni föredrar en tryckt logga eller en broderad sådan.

Väska med brodyr

Ett mer hållbart sätt att profilera sig genom att placera sin logga på en väska eller ett plagg är att låta brodera den. En väska med brodyr är ett snyggt och stilrent sätt att få sin logga att synas. En broderad logga kan placeras på de flesta typer av väskor och ger en annan känsla än en tryckt logotyp. Hos oss hittar du flera modeller av väskor som kan prydas med antingen tryck eller brodyr. Välj mellan kurirväskor, axelväskor, datofodral, gympapåsar och fritidsväskor med handtag. Flera av våra väskor är tillverkade i ekologiska material, något som också brukar vara mycket uppskattat både av personal och av kunder som tar emot den snygga väskan. Låt ert företag synas genom att låta er logga bäras av både anställda och kunder i form av en snygg väska med ert namn på. Det blir både en uppskattad företagspresent och en sak som är användbart i det dagliga arbetet.
Läs mer
Läs mer
Väskor
Visa kategorier

..

15,00kr Inkl.moms 18,75kr

Skaffa denna coola gymväska med avtagbar axelrem i många olika färger och stor lagringskapacitet fic..

127,00kr Inkl.moms 158,75kr

..

106,70kr Inkl.moms 133,38kr

..

53,00kr Inkl.moms 66,25kr

..

209,00kr Inkl.moms 261,25kr

..

220,00kr Inkl.moms 275,00kr

..

14,00kr Inkl.moms 17,50kr

..

23,00kr Inkl.moms 28,75kr

Visar 1 till 8 av 8 ( 1 sidor )