Byxor

Dags att köpa byxor? Här hittar du allt du behöver

Sweatpants, jeans, tights och shorts – hos oss på Profilewear hittar du flera olika sorters byxor av hög kvalitet. Samtliga av våra produkter går att få med profilering, vi kan alltså trycka ett motiv eller en valfri text på kläderna. Både företag och privatpersoner har användning för profilkläder byxor. För dig med mindre barn på förskolan är det smart med profilerade plagg eftersom risken för att de försvinner minskar. Dessutom är det roligt för barnen att ha sitt eget namn broderat på kläderna. För företag är det vanligt att beställa byxor med logotyp, något som inte bara är snyggt utan även smart. Med profilkläder som byxor, tröjor eller jackor, sprider du även företagets logotyp och marknadsför dig utan att ens tänka på det.

Beställ byxor med logotyp

Byxor med logotyp är praktiskt och roligt, ett sätt att få vara lite kreativ på. I vårt stora utbud av olika byxor kan du exempelvis klicka hem ett par sköna mjukisbyxor med texten ”When in doubt – Chill out” eller liknande. Eller kanske ett par träningsbyxor med texten ”Train insane or remain the same”. Med en sådan profilering ökar du peppen och motivationen inför träningspasset. Med profilkläder som byxor kan du även överraska en vän eller din partner med en personlig text eller ett motiv. För företag som vill skapa mer samhörighet på arbetsplatsen kan profilerade byxor och tröjor vara en uppskattad företagspresent. Samtidigt som personalen kan göra reklam vid varje tillfälle som personerna använder plaggen. Profilerade byxor kan också vara en trevlig överraskning till familjen. Beställ ett par sköna mjukisbyxor med matchande tjocktröja och få alltsammans tryckt med valfri text eller motiv. Perfekt för familjeresan!

Många olika byxor av hög kvalitet

Vi på Profilewear vill erbjuda alla våra kunder något passande, därför har vi blandat såväl billigare varumärken med mer exklusiva. Du kan alltså hitta något oavsett budget. Kom även ihåg att du kan blanda plagg helt fritt, det kostar ingenting extra att profilera ett par byxor, tröjor och jackor. Med andra ord, se till att lägga till samtliga plagg du vill trycka med logotyp eller liknande så fixar vi allt på samma gång. Förutom byxor som sweatpants och löparbyxor kan du även beställa professionell yrkesutrustning för bland annat vårdpersonal eller för den som arbetar mycket utomhus, som snickare. Du hittar även varselkläder hos oss, vi erbjuder bland annat vattentäta överdragsbyxor med reflexkant och mycket mer.

AWDis Cool
6 färger

Polyester Shorts

Spiro
4 färger

Basket Shorts

Fruit of the Loom
4 färger

Mjukisbyxor Barn

Fruit of the Loom
5 färger

Mjukisbyxor

Tombo
2 färger

Shorts Barn

Gildan
4 färger

Mysbyxor