Retur & Reklamation

Här kan du returnera eller reklamera produkter utan profilering.

För att underlätta handläggningen så ber vi er att fylla i samtliga uppgifter enligt nedan.

Följande är viktigt att tänka på när du gör en retur. Varorna bör packas väl i oskadad originalförpackning samt emballeras väl (gärna i originalemballage om det är i brukbart skick). Produkters originalförpackningar får alltså inte användas som yttre emballage. Kundens ansvarar för att varorna kommer tillbaka i oskadat skick till Profilewear.se, se därför gärna till att varan emballeras mycket väl. Vid eventuella tvister följs Allmänna Reklamationsnämndens beslut. 

Villkor för retur:
Du som kund står för returkostnaden (frakt tur-retur) samt en administrationsavgift på totalt 199kr inkl.moms. Efter anmälan av retur får du en returfraktsedel tillsammans med returinstruktioner via mail för returnera dina varor. Efter att de returnerade varorna blivit godkända av oss krediterar vi dig med avdrag för ovan avgift.

Profilewear.se förbehåller sig rätten att inte ta emot icke anmälda returer och reklamationer. Kunden får inte returnera varor utan att ha fått klartecken från Profilewear.se – invänta istället e-mail svar med vidare instruktioner efter att du skickat in nedanstående formulär.

Hur handlar jag?