Fri frakt vid köp över 500kr

Yrkeskläder

Servering, Kök & Restaurang
Över 70 modeller
Städ & Lokalvård
Olika modeller
Sjukhus & Vård
Tunikor, busaronger & rockar
Salong & Spa
Tunnikor, byxor & förkläden

KÖP YRKESKLÄDER ONLINE

Hos oss på Profilewear.se hittar du yrkeskläder för en rad olika yrkesområden, inklusive vård, sjukhus, restaurang, städ, lokalvård och mer. Välj bland de olika yrkeskategorierna i menyn här till vänster så hittar du lätt det du söker i vårt stora, välsorterade sortiment av arbetskläder av god kvalitet. Vi arbetar med snabba leveranstider, god service samt bra priser och kan erbjuda kundanpassade lösningar för alla branscher. Kontakta oss för mer information!

Att välja rätt yrkeskläder spelar väldigt stor roll för såväl trivseln som effektiviteten hos de anställda inom ett företag eller en bransch. Det är viktigt att de som arbetar har rätt funktion samt god komfort i sina arbetskläder, inte minst när arbetsdagarna blir långa och krävande. Därför är det viktigt att man tänker efter en extra gång innan man beställer sina yrkeskläder, så att man är säker på att man får det bästa för sin unika arbetssituation, då detta kan variera från fall till fall.

Om ni är osäkra på vad som är rätt för just er är ni mer än välkomna att kontakta oss på Profilewear.se så ska vi se till att ni får det som passar bäst för just er. Utöver själva plaggen erbjuder vi också tryck och profilering av våra kläder, så att ni ska kunna representera ert företag på bästa möjliga sätt. Välkommen till oss!

Premier
9 färger

Kockmössa

Premier
Premier
16 färger

Barnförkläde

Premier
28 färger

Förkläde långt

Premier
4 färger

Överdragstunika

Premier
60 färger

Förkläde

Premier
10 färger

2-i-1 Förkläde