Barnkläder

Profilkläder till barn

Profilkläder till barn är något av det mest praktiska du kan tänka dig. När du lämnar av barnet på förskolan eller på ett kalas finns alltid en risk att kläder försvinner. På förskolan hänger det mängder av jackor och tröjor och är de inte märkta är risken stor att de helt enkelt försvinner eller förväxlas. Se till att skaffa en basgarderob med profilkläder för barn så blir det lättare att veta vad som tillhör just ditt barn. Här kan du hitta mängder av olika plagg för barn, bland annat t-shirtar i olika passformer, tjocktröjor i regnbågens alla färger, shorts, förkläden, träningskläder och mycket mer. Det kostar inget extra att profilera olika typer av plagg så passa på att lägga till det som behövs på samma gång.

Barnkläder och profilkläder – så gör du

För att profilera barnkläder behöver vi ha en fil med den text, bild eller logotyp du vill ha på plaggen. Vi återkommer sedan snabbt med en offert efter att vi räknat på priset. Det är vanligt att välja brodyr i form av barnets namn, detta kan profileras på såväl bröstet som på kragen, eller inuti plagget. För fotbollsträningen eller på förskolan är det utmärkt att kunna ha särskilda barnkläder som redan är profilerade. Då vet du exakt vilka kläder som ska med på träningslägret och det blir lättare att hålla ordning. Även för barn är det ofta roligt att få helt personliga kläder med sitt eget namn på. Förutom att vi på Profilewear riktar oss mot företag hjälper vi även mängder av privatpersoner som endast vill beställa enstaka profilkläder för barn.

Låt ungarna göra reklam med profilkläder för barn

Ja, varför inte? Driver du egen firma kan du med fördel låta barnen bli reklampelare. Skämt åsido, profilerade kläder är smakfulla och diskreta, men samtidigt otroligt smarta ur marknadsföringssynpunkt. Tryck upp ett gäng sweatshirts och ge till hela familjen. Då kommer företagsloggan synas överallt, från skolan till köpcentrumet. Du kan alltid välja att lägga till profilering i form av en logga och ett namn eller att kombinera bägge. Du hittar mängder av storlekar, material och färger hos oss. Förr var det vanligare att profilerade kläder var tråkiga, hade dålig passform och helt enkelt inte kändes särskilt snygga. Idag har du i stort sett samma utbud av plagg som när du besöker en vanlig klädbutik. Vi har trendiga jackor för barn i collegemodell, tuffa hoodies och mycket mer. Allt blir förstås roligare med eget tryck!

Fruit of the Loom
Fruit of the Loom
21 färger

Billig Barn T-shirt

Gildan
33 färger

Barn T-shirt

Gildan
7 färger

Barnpiké

Fruit of the Loom
Fruit of the Loom
15 färger

Billig Barn Tröja