Träning

Träningskläder

Alla som någon gång börjat träna, oavsett om det gäller löpning, gym eller annan träning, vet att med rätt kläder så går träningspasset så mycket lättare. Bra träningskläder ska framför allt sitta bekvämt, men de ska också vara tillverkade av ett material som tillåter rörelse och som låter huden och kroppen andas. Som profilkläder passar sportkläder extra bra, då de både kan märkas med ett gemensamt tryck för hela laget eller föreningen, men de kan också tryckas med olika typer av individuella tryck så att dina träningskläder blir mer personliga. Med en träningströja med eget tryck kan du visa din personlighet, samtidigt som du aldrig riskerar att tappa bort den i omklädningsrummet. Vilken sorts träningskläder du väljer är framför allt en smaksak, men beror också på vilken träningsform eller sport du ägnar dig åt. Löpning är alltid lite skönare att syssla med i välsittande träningströjor och löpartights, medan gymträning kan vara skön att utföra i exempelvis ett snyggt funktionslinne och ett par korta tights eller shorts.

Sportkläder med eget tryck

Sportkläder eller träningskläder för de flesta motionsformer med tryck är verkligen ett perfekt sätt att profilera ditt företag eller din förening på. Medlemmarna i gymmet köper gärna träningskläder av riktigt bra kvalitet med gymmets logotyp på, och föreningen kan snabbt få enhetliga kläder för träningen genom ett gemensamt tryck på kläderna. Ett gemensamt tryck är ett bra sätt att skapa profilkläder som passar både för den seriösa klubbträningen och för eventet på företaget, oavsett om det handlar om gåvor till personal eller kunder eller vid ett speciellt evenemang. En tränings-t-shirt med ert företags logotyp är alltid en bra present till gäster eller kunder, såväl som till de egna anställda, om du vill ge bort något som kan användas och som faktiskt kommer att uppskattas.

Designa egna träningstights

Vi har ett stort utbud av träningskläder från ledande märken på marknaden, och du kan lätt hitta träningskläder som passar just din livsstil och träningsform här hos oss. Välj mellan snygga och sköna funktionslinnen, tights, t-shirts, träningsvästar, shorts och mycket annat. Vill du göra dina träningstights mer personliga eller för att representera din klubb eller förening, så kan du välja att låta dem tryckas med ett egendesignat tryck. Vi kan erbjuda träningskläder för både proffs och amatörer, allt med samma höga kvalitet och schysta pris. Kontakta oss gärna om ni vill ha tips och råd vid tryck av egen text eller logotyp.

Gildan
6 färger

Funktionslinne