Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag

Arbetsoveraller

Arbetsoveraller för dam och herr

En arbetsoverall är ett oerhört funktionellt plagg som i det närmsta är ett måste inom vissa branscher på grund av de omgivande arbetsförhållandena. Som en komplett leverantör av arbetskläder erbjuder vi på Profilewear.se också arbetsoveraller för användning inom en rad olika branscher, såväl till dam som till herr.

Precis som med resten av vårt sortiment är priserna låga, vilket betyder att ni får funktionella arbetskläder till bra priser – vilket betyder att det ni köper hos oss, det är prisvärt!

Om ni är intresserade av att köpa arbetsoveraller med tryck och profilering kan vi givetvis hjälpa er med detta också, oavsett om det handlar om stort tryck över hela ryggen eller bara en liten logo på bröstet så fixar vi det! Ni får gärna ta kontakt med oss så ger vi er mer information och en kostnadsfri offert.

Vi på Profilewear.se jobbar för att leverera det ni beställer online så fort som möjligt, så när ni beställer från oss kan ni vara säkra på att ni inom kort tid kommer ha era nya arbetskläder – detta gäller förstås även overaller. Om ni har några frågor angående någon del av vårt sortiment så är ni givetvis mer än välkomna att kontakta oss så ska vi hjälpa er att hitta rätt produkt för er!

Läs mer
Läs mer
Visa kategorier

Denna smarta overall har en bröstficka med lock för säker förvaring och två sidofickor. Komfort, fun..

Pris 301,00kr

Tryck och profilering kan köpas till separat, om intresse finns bara kontakta oss för en kostnadsfri..

Pris 729,00kr

Tryck och profilering kan köpas till separat, om intresse finns bara kontakta oss för en kostnadsfri..

Pris 932,00kr

Material: 65% polyester 35 % bomullFärg: marin-58Storlek: C44-C62Här ger vi en överblick av de initi..

Pris 1 049,00kr

..

Pris 1 259,00kr

Visar 1 till 5 av 5 ( 1 sidor )

Hur handlar jag?