Idrott, Sport & Träning

Träning
Tröjor, byxor & jackor
Sport
Fotboll, basket & fler
Matchställ
Matchställ för sporter

Idrottskläder

Här kan du hitta ett stort och heltäckande utbud av snygga kläder för idrott, sport och träning, oavsett om du tränar på gym eller om du är engagerad i en fotbollsklubb och vill ha matchande lagtröjor. Alla våra produkter kan fås med eller utan eget tryck, och kommer från marknadens ledande tillverkare. Välj mellan kläder för träning, sport eller riktiga matchställ för de tillfällen då det är på allvar. Det är alltid viktigt att idrottskläder håller hög kvalitet, så de utsätts för mycket slitage och användning. Det är också av yttersta vikt att de är bekväma och gör att idrottaren kan göra sitt allra bästa. Med god passform och material som låter huden andas blir idrottandet betydligt skönare. En tröja i funktionsmaterial kan låta utövaren koncentrera sig på prestationen och inte störas av illasittande kläder som gör bäraren varm och svettig i onödan. Kombinera gärna med ett par sköna tights eller ett par byxor i samma moderna och smarta material, och du kan lättare öka din prestationsförmåga.

Matchställ med eget tryck

För att ert lag verkligen ska både se ut som, och spela som ett lag, krävs ett riktigt bra matchställ. Matchställ, som brukar bestå av tröja och shorts eller liknande, ska inte bara vara bekväma och sitta bra, de ska också vara snygga. Här hittar du matchställ till hela laget i olika modeller och färger, så att ni kan matcha era lagfärger med era nya matchkläder. Välj ert eget tryck eller brodyr för att ert lag verkligen ska synas, och låt varje spelares egna kläder märkas med namn och/eller nummer för den extra känslan. Har ni en sponsor som ska synas, kan ni även låta dennes logotyp pryda ryggen på matchtröjorna för en bra placering.

Idrott, sport och träning

Hos oss hittar du alla typer av kläder och accessoarer för all typ av idrott, sport eller ren träning och motion. Bekväma och funktionella kläder är minst lika viktigt som att ha snygga kläder, därför är alla våra kläder både välsittande och snygga att se på. Kombinera fritt ur vårt utbud eller köp samma tröjor och jackor till hela laget eller föreningen. Piffa till kläderna lite extra med eget tryck: kanske lagets emblem som brodyr eller tryck eller föreningens logotyp och slogan? Genom att skaffa träningskläderna till idrottsföreningen hos oss får ni alltid kläder av hög kvalitet och till ett bra pris. Kontakta oss om ni behöver råd kring val av kläder eller tryck.