Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag

Varselshorts

Billiga varselshorts för dam och herr

Inom de branscher där varselkläder är ett måste kan sommaren lätt bli olidligt varm, men med ett par bekväma och funktionella varselshorts kan även denna årstid bli njutbar när ni jobbar.

Precis så som man kan förvänta sig av arbetskläder har våra varselshorts funktionella lösningar i form av exempelvis fickor och andra detaljer som underlättar ert arbete och de uppgifter ni utför under en arbetsdag. Givetvis gör de också att du syns bra, även om mörkret skulle lägga sig. Dessutom gör kombinationen av hög kvalitet och lågt pris att alla våra varselshorts är oerhört prisvärda då de kommer hålla under lång tid framöver!

Om ni i tillägg är intresserade av att köpa era nya varselshorts med tryck eller annan profilering kan vi även hjälpa er med detta. Vi är experter på området och om ni funderar på detta lämnar vi gärna en kostnadsfri offert till er som ni sedan kan ta ställning till. Om ni är osäkra på vilken av våra produkter som är rätt för er är ni givetvis välkomna att kontakta oss så ska vi svara på era frågor och se till att ni får de produkter som är rätt för er. Vi jobbar givetvis med snabba leveranser och lätta returer. Välkommen till oss på Profilewear.se!

Läs mer
Läs mer
Visa kategorier

Modell: Hi-Vis Poly Cotton ShortsBilliga varselshorts i form av knälånga sommarshorts av varseltyg m..

Pris 348,00kr

Tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp. Bakfickor med övervidd. Bakfickor och benfickor har ..

Pris 839,00kr

Visar 1 till 2 av 2 ( 1 sidor )

Hur handlar jag?