Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag

Arbetsrockar

Bra och billiga arbetsrockar

Vissa branscher kräver att man jobbar i en arbetsrock och om ni är aktiva inom en sådan har ni nu kommit helt rätt för här hittar ni vårt sortiment av billiga och prisvärda arbetsrockar för en rad olika arbetsområden.

Vi erbjuder också flera olika varianter av arbetsrockar, från enklare varianter till lite mer påkostade modeller med skydd och antistatiska egenskaper – den sistnämnda är ett måste för er som jobbar i miljöer där det förekommer elektriskt motstånd.

Gemensamt för alla våra arbetsrockar är att de har ett mycket bra pris och är tillverkade i ett slitstarkt tyg och tåliga färger, vilket i sin tur gör att de är mycket prisvärda för er att köpa in. Dessutom kan vi erbjuda tryck och profilering på era nya arbetsrockar om ni är intresserade av att till exempel trycka namn, logo eller annat på dem. Ta kontakt med oss angående detta så kan vi återkomma till er så fort som möjligt med en kostnadsfri offert!

Ni är givetvis också välkomna att kontakta oss om ni har några frågor angående vårt produktsortiment så ska vi hjälpa er att hitta rätt produkt för just era ändamål, för varje arbetssituation är unik och kräver att man har kläder med hög funktion och god komfort. Välkommen till oss!

Läs mer
Läs mer
Visa kategorier

Billig arbetsrock i slitstark tyg och hållbara färger. Bakåtspännare för att underlätta rörlighet oc..

Pris 221,00kr

Billig skyddsrock i standard utförande med ventilerad ryggok för extra komfort. Dold knäppning fram,..

Pris 221,00kr

Antistatisk skyddsrock med ventilation i sidorna och justerbara ärmslut. Kolfiber som är vävd genom ..

Pris 390,00kr

Visar 1 till 3 av 3 ( 1 sidor )

Hur handlar jag?