Vi har semesterstängt 1/7 - 17/7. Beställningar lagda efter den 26/6 levereras med start från vecka 31
Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag
Arbetsskor

Arbetsskor

Arbetsskor för många yrken

Letar du efter ett par nya, bekväma och tåliga arbetsskor? Då har du hittat rätt. Vi på Profilewear erbjuder en rad olika sorters arbetsskor. Vi har både varmare och kraftigare kängor för arbeten utomhus under vinterhalvåret. Och vi har dessutom lätta och sköna arbetsskor som sandaler. Beroende på vilket yrke du har finns alltså flera alternativ av arbetsskor att välja bland. Skyddsskor är ett krav på många arbetsplatser där personalen kan riskera att tappa något tungt eller farligt på fötterna. Vi erbjuder arbetsskor för vårdpersonal och många andra yrkesgrupper som väg- och byggarbetare med mera. För att snabbare filtrera vårt sortiment och hitta det du söker kan du välja bland underkategorier som skyddsskor, skyddskängor och skosulor, för att nämna några.

Beställ prisvärda och ergonomiska arbetsskor

I vårt sortiment kan du hitta alla typer av arbetsskor. Vi erbjuder dessutom en rad olika varumärken. Kolla in våra Cofra arbetsskor, ett välkänt italienskt varumärke som tillverkat skyddsskor till stora delar av världen sedan början av 2000-talet. Vi har dessutom en rad olika skomodeller från välkända Puma, AboutBlu och Top Swede. Kolla gärna in specifikationerna för våra arbetsskor genom att klicka på olika produkter. Här kan du direkt se vilket material som skorna är tillverkade av, om det finns några särskilda funktioner eller egenskaper och liknande. Vissa av våra arbetsskor är så kallade skyddsskor, dessa är certifierade med olika märkningar beroende på vad de är tåliga mot. Bland annat erbjuder vi varma stövlar från Cofra som är certifierade med säkerhetsklass S5. Detta innebär att stövlarna har halkskydd, tåskyddskappa, är genomtrampsäker och vattentät, för att nämna några egenskaper.

Hitta säkra arbetsskor hos oss

Hos oss på Profilewear har du flera hundratals arbetsskor att välja bland. Du hittar alltid bra och ergonomiska skor med smarta funktioner och med olika säkerhetsklass. Det är av stor vikt att säkerställa att skor med rätt säkerhetsklass används till rätt arbetsområde och att de skyddar mot de risker som bedöms finnas på en arbetsplats. För dig som arbetar i ett restaurangkök är det exempelvis viktigt med riktigt bra arbetsskor. Dels ska de vara bekväma och ge dig bra stöd, men de ska dessutom ha tåhätta av något slag för att skydda mot tunga saker du kan råka tappa. Inom vissa yrken finns andra risker, som brandfara, strålningsrisk och liknande. Då behöver du leta efter arbetsskor med andra certifieringar. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra säkerhetsklasser. Få mer inspiration och beställ nya och sköna arbetsskor till personalen från oss.
Läs mer
Arbetsskor
Visa kategorier


Hur handlar jag?