Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag
Matchställ

Matchställ

Matchställ

För att ställa om från vanlig, vardaglig träning till match och verkligen få vinnarskallen på plats krävs ett riktigt matchställ. Ett matchställ får hela laget att se ut som en enhet, och förstärker lagkänslan och kämparandan.
Välj ert lags färger och tryck spelarnas namn och siffror, precis som det ska vara. Eventuella sponsorers namn, slogans och loggor kan också tryckas på antingen tröja eller byxa. Ett matchställ kan, beroende på sport bestå till exempel av shorts och t-shirt, shorts och långärmad tröja eller shorts och linne. De är ofta tillverkade i praktiska och sköna funktionsmaterial, som låter huden andas och som transporterar bort fukt effektivt från kroppen. Välj mellan enfärgade och mönstrade ställ för olika idrotter. Våra matchställ är tillverkade i högkvalitativa material, som både är bekväma och välsittande för den där speciella känslan av en spännande matchdag. Oavsett om ni är ett lag som spelar fotboll på fritiden, eller om era ambitioner är större än så, så behöver ni riktigt snygga matchställ med matchande shorts och tröjor.

Basketmatchställ

I basket krävs det att matchstället verkligen låter spelarna röra sig och spela obehindrat och bekvämt. Med bekväma och snygga matchställ kan ert lag både visa sina riktiga färger och bära kläder som ger bästa möjliga förutsättningar för spel på högsta nivå. Vi har matchställ för flera olika sporter och åldrar, i flera modeller, storlekar och färger. Tryck eller brodera ert lags emblem på bröstet och tryck spelarnas namn och spelarnummer på ryggen och du har moderna och snygga matchställ som får ert lag att se lika proffsiga ut som ni spelar. Med moderna matchställ så höjer ni lagandan redan innan matchen börjar, och får både publik och motståndare att verkligen se vilka ni är. Kontakta oss gärna för råd kring val av matchställ, färg, modell och tryck eller brodyr på dessa.
Läs mer
Läs mer
Matchställ

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Hur handlar jag?