Fri frakt vid köp över 500kr

Skyddskläder

Arbetskläder
Tröjor, jackor & byxor
Varselkläder
Över 130 olika modeller
Flamskyddskläder
Noggrant utvalda artiklar
Arbetshandskar
Nitril, gummi & vinyl
Arbetsskor
Kängor, sandaler & stövlar
Skyddsutrustning
Knäskydd & tillbehör

Skyddskläder och skyddsutrustning

Här finner ni hela vårat sortiment av skyddskläder och skyddsutrustning för de flesta olika yrken där speciella arbetskläder eller säkerhetsutrustning behövs på arbetsplatsen. Våra skyddskläder är indelade i olika kategorier, i form av vanliga arbetskläder, varselkläder, flamskyddskläder, arbetsskor och arbetshandskar. Dessutom har vi en kategori för skyddsutrustning, där ni finner olika typer av arbetstillbehör för att säkra arbetsdagen från arbetsskador.

Arbetskläder, varselkläder & flamskyddskläder

Om ni vill köpa vanliga arbetskläder så hittar ni det mesta under kategorin arbetskläder, medans olika typer av skyddsfunktioner på kläderna finns under andra kategorier. Exempelvis hittar ni endast varsel arbetskläder under kategorin varselkläder för arbete på arbetsplats under mörka förhållanden, eller arbetskläder som skyddar mot eldsvådor inom kategorin flamskyddskläder.

Arbetshandskar

Vi har även ett jättestort utbud av arbetshandskar till riktigt bra priser, där ni kan finna just de skyddshandskar som passar bäst till erat jobb eller yrke. Vi har allt ifrån vanliga skyddshandskar till monteringshandskar, handskar för hushåll och olika typer av plastbelagda handskar i form av nitril, PVC, gummi, latex, vinyl. Dessutom har vi även yrkeshandskar för svetstare, betongare och många fler.

Arbetsskor

Om ni är på jakt efter arbetskor så har ni kommit till rätt ställe, vare sig ni behöver vanliga skyddsskor, skyddskängor, skyddssandaler, skyddsstövlar eller oskyddade skor. Vi har ett stort utbud av arbetsskor från flera kända varumärken till riktigt bra priser. Vi är även en stolt återförsäljare av PUMA skyddsskor, där ni kan välja bland många olika modeller för högsta komfort och optimal säkerhet.

Skyddsutrustning

Om ni behöver ni köpa skyddstillbehör för eran arbetsmiljö, så hittar ni det mesta ni behöver hos oss. Vi har alla möjliga typer av skyddstillbehör, exempevis hittar ni knäskydd, skydsdglasögon, skyddshjälm och många fler arbetstillbehör i våran webshop.