Skyddskläder

Arbetskläder
Tröjor, jackor & byxor
Varselkläder
Över 130 olika modeller
Flamskyddskläder
Noggrant utvalda artiklar
Arbetshandskar
Nitril, gummi & vinyl
Arbetsskor
Kängor, sandaler & stövlar
Skyddsutrustning
Knäskydd & tillbehör

Tåliga skyddskläder med eget tryck

På en hel del arbetsplatser behöver man skyddskläder. Detta är aktuellt både för vägarbetare men även inom vården eller för byggarbetare. Vi har ett stort sortiment av skyddskläder och du hittar snabbt det du söker genom att välja kategori. Arbetskläder är en kategori av plagg som är bekväma på arbetsplatsen. Sortimenten består av sköna och följsamma t-shirtar, tröjor, byxor och jackor. För dig som arbetar i miljöer där det finns flamrisk behöver du ha skyddskläder som flamskyddskläder. Vi erbjuder allt från flamskyddade kalsonger till underställ och varselbyxor. Samtliga av våra skyddskläder går att få med profilering, exempelvis företagets logotyp.

Olika typer av skyddskläder

Som du kan se erbjuder vi på Profilewear ett stort och varierat utbud av skyddskläder som profilkläder. Bland annat erbjuder vi enkla basplagg men också accessoarer som handskar, skor och knäskydd, för att nämna några. När du köper in skyddskläder till företaget kan du passa på att få de tryckta med logotyp eller annat valfritt motiv. När personalen är ute på uppdrag är det jättebra om de samtidigt kan sprida lite reklam för företaget, något de automatiskt gör med profilerade skyddskläder. När du kollar igenom vårt sortiment av skyddskläder märker du snabbt att vi erbjuder ett stort prisspann. Vi tar nämligen in kläder från mängder av varumärken, helt enkelt för att kunna erbjuda våra kunder något som passar deras budget. Vi har även mer exklusiva plagg och skor från välkända varumärken. Bland annat är vi stolt återförsäljare av Puma skyddsskor, något du bör kolla in. Vi erbjuder mängder av skyddsskor, både kraftigare kängor och nätta sneakers, skyddsskor med stålhätta och mycket mer.

Skyddskläder som profilkläder – beställ plagg med profilering

Skyddskläder som profilkläder är perfekt för företag som vill öka sin synlighet. Dessutom kan du trycka både företagslogga och personalens namn på kläderna eller ett valfritt tryck som signalerar förtegets verksamhet. För att inte röra ihop vems jacka som tillhör vem, är det smart med profilering. När du vill beställa skyddskläder som profilkläder väljer du själv vilket motiv, logotyp eller text som du vill ha tryckt. När du skickar beställningen med de skyddskläder du vill profilera skickar du samtidigt in en vektoriserad fil med motivet som ska tryckas. Då kan vi enkelt göra en prisbedömning och återkomma med en offert. Sedan profilerar vi samtliga plagg och levererar till dig. Passa på att beställa alla plagg och tillbehör som behövs så profilerar vi allt på en gång.