Produktionstider för leverans innan jul
Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag
Sjukhus & Vård

Sjukhus & Vård

Snygga kläder för vård och omsorg

Här hittar du som arbetar inom vården mängder av kvalitativa arbetskläder. Vårdpersonal arbetar ofta långa arbetspass och behöver kunna hålla sig svala, bekväma och rörliga hela dagen. Detta sätter högre krav på plaggen, eftersom de används dagligen och också behöver tvättas oftare än vanliga kläder.
Här har vi samlat vanliga vårdkläder som bussarong, sköna byxor och tunikor med flera funktionella fickor och med skön och avslappnad passform. Du har givetvis många storlekar att välja bland, från XS till 2XL. Våra vårdkläder är även utformade med rörlighet i fokus. Du ska kunna arbeta hela dagen utan att känna att kläderna stramar åt eller känns instängda. Våra kläder som du hittar här är ofta tillverkade av slitstark bomull i en kombination med flexibel och mjuk polyester. Detta ger en utmärkt kombination som ventilerar bort fukt och som samtidigt känns följsamma för kroppen.

Beställ profilerade vårdkläder

Hos oss har du möjlighet att beställa kläder till vård, exempelvis kläder som fungerar utmärkt inom sjukvård och vårdhem. Dessutom kan vi hjälpa till att profilera kläderna om du skulle vilja. Ofta trycker man sjukhusets logga på plaggen eller broderar namnet på personalen. Det kostar ingenting extra om du vill profilera olika typer av plagg, lägg allt i samma beställning så löser vi det. Om du som företag ska köpa in kläder till vård kan det vara bra att hitta billiga vård arbetskläder. Vi erbjuder alltid kvalitativa plagg och från många varumärken. Vi har ett stort prisspann med såväl riktigt prisvärda plagg och lite mer exklusiva kläder med fler funktioner och mer avancerade material.

Billiga vård arbetskläder av hög kvalitet

Med rätt sorts vårdkläder blir arbetet enklare för personalen. Plagg som används flitigt måste klara av att bli tvättade ofta och användas dag efter dag, utan att gå sönder. Vi har tagit hem kvalitativa plagg som klarar av de påfrestningar som möts på sjukhus och inom vården. Att köpa vårdkläder från oss är smidigt. Du klickar dig bara in på de plagg du vill köpa, väljer storlek, färg och antal och kan även klicka i om du vill ha kläderna profilerade eller inte. Vårdpersonal brukar ofta behöva bära med sig vissa saker under arbetsdagen, som pincett, sjukvårdssax, penna, pulsmätare och liknande. Med våra tunikor och bussaronger har du gott om stora fickor där du kan förvara det du behöver. Beställ nya bekväma och kvalitativa vårdkläder hos oss redan idag!
Läs mer
Läs mer
Sjukhus & Vård

Unisex-servicetopp med korta ärmar och korsad halsringning. Ficka på bröstet och två sidfickor. Sido..

Från 115,60kr

Unisex servicebyxor i rakt snitt med elastiskt midjeband, dragkedja och knapp. Bakficka. Utveckla d..

Från 115,60kr

Modell: Poppy healthcare trouserByxor med blixtlås fram. 2 fickor fram. Tyg 65% Polyester 35 % ..

Från 124,10kr

Modell: Daisy healthcare tunic Fin vårdtunika med avrundad krage, täckt blixtlås och infällning..

Från 255,00kr

Modell: Vitality healthcare tunicUnderbar tunika för spa och hälsa med kontraster. Täckta framfickor..

Från 259,25kr

Visar 1 till 5 av 5 ( 1 sidor )

Hur handlar jag?