Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag
Klasströjor

Klasströjor

Vi har alla klasströjor med tryck! Förutom att välja och skapa ett eget motiv så är det lika viktigt att välja rätt tröja till er skolklass. Här hos oss finner du många olika skoltröjor, allt ifrån klass t-shirts till klasshoodies bland annat. Vi erbjuder också miljövänliga val, med våra ekologiska klasströjor så att man kan göra ett hållbart val. Dessutom tillhandahåller vi även en av världens mest miljövänliga tryck på klasströjor! Vi levererar till hela Sverige, så alla skolor är välkomna att beställa klasströjor online från oss med snabb leverans och billig frakt. Hos oss kan du alltid lita på att vi levererar klasströjor av hög klass på era villkor!

Läs mer
Klasströjor
Visa kategorier

Kortärmad t-shirt med dubbel lager rund halsringning. Förstärkta täcksömmar i krage. Rörformigt tyg...

Från 39,10kr

Figursydd kortärmad t-shirt för kvinnor. 1x1 ribbad rund hals. Förstärkta täcksömmar i krage. CAPRI ..

Från 48,45kr

Kortärmad t-shirt med 4-lagers rund hals och förstärkta sömmar i krage och axlar. Sidosömmar. Dogo P..

Från 48,45kr

Modern crew-neck för alla ändamål tillgänglig i 35 fantastiska färger gjorda av 80/20 mjukt svetttyg..

Från 144,50kr

Modern rund halsringning för kvinnor för alla ändamål, tillgänglig i 35 fantastiska färger gjorda av..

Från 144,50kr

Raglan långärmad bomullströja. 1x1 ribb i krage, muddar och midja. Rund hals med utsmyckning av kors..

Från 174,25kr

Raglan långärmad bomullströja. 2x1 ribb i krage, muddar och midja. Crew neck med förstärkta täckta s..

Från 174,25kr

Tvåfärgad luvtröja med dubbelt tyg, kontrasterande justerbar dragsko, förstärkta sömmar i krage och ..

Från 221,00kr

Tvåfärgad luvtröja med dubbelt tyg, kontrasterande justerbar dragsko, förstärkta sömmar i krage och ..

Från 221,00kr

Unisextröja i ekologisk bomull och återvunnen polyester. Krage, muddar och midjeband i 2x1 ribbad ty..

Från 236,30kr

Träningsjacka för kvinnor med matchande huvafoder. 1.- Metalldragkedja fram. 2.- Kängurustil ficka..

Från 238,85kr

Sweat hoodjacka med hög hals och hel dragkedja. Ribbstickad detalj i huva och fickor. Ficka i kängur..

Från 238,85kr

Tvåfärgad unisex-huvtröja. Huva med korsad hals och metallöglor. Kontrasterande innerhuva, dragsko o..

Från 252,45kr

Hoodie unisex i ekologisk bomull och återvunnen polyester. Ficka i kängurustil. Enkelt jerseyfoder i..

Från 314,50kr

Visar 1 till 14 av 14 ( 1 sidor )

Stort sortiment av skoltröjor

Stort sortiment av skoltröjor

Hos oss är det fritt att välja egen egen klasströja med tryck från hela vårt sortiment. För att designa den perfekta klasströjan så gäller det att hitta rätt tröja som passar er först. Vi har allt ifrån billiga klasströjor till mer exklusiva varianter, så att ni kan välja klasströjan som passar er budget och era krav. Dessutom är det även fritt att blanda olika tröjor i er beställning hos oss, där ni använder samma tryck på samtliga plagg utan extra kostnad. Klasskläder av andra slag, såsom klasskepsar, klassjackor och klassbyxor går också att beställa hos oss.

Klasshoodies

Klasshoodies

Istället för att välja en vanlig klasströja så kan man istället sticka ut med en snygg klasshoodie med tryck. Vi har många olika huvtröjor för dam och herr, men även unisex modeller. Dessutom kan man välja om man vill ha en dragkedja eller känguruficka på sin luvtröja, samt välja vilket material och hur tjock klasshoodie man vill ha i vårt stora sortiment.

Klass T-shirts

Klass T-shirts

Välj en klass T-shirts istället för en klasströja, dels är en klass t-shirts betydligt billigare men även mycket tunnare och skönare att bära under varmare tider. Ett annat förslag är att även lägga till klass t-shirts till sina skoltröjor för att skapa ett kit som går att använda året runt. Eftersom att trycken redan är färdiga och en t-shirts är billig, blir det en låg tilläggskostnad!

Klasskläder

Klasskläder

Vårt utbud av klasströjor är obegränsat, man kan även välja andra typer klasskläder istället för klasströjor. Men det går även bra att kombinera olika typer av kläder hos oss. Vi erbjuder exmempelvis klasskepsar, klassjackor och klassbyxor bland annat.

Ekologiska klasströjor

Ekologiska klasströjor

Gör ett hållbart val när du beställer din klasströja hos oss! Vi har ett stort sortiment av ekologiska tröjor så att ni kan hitta en miljövänlig klasströja som passar er. Våra alternativ till ekologiska skoltröjor finns i många olika modeller och utföranden, så att det passar er budget och era önskemål.

Miljövänliga skoltryck

Miljövänliga skoltryck

När du beställer klasströjor från oss så tillhandahåller vi en av världens mest miljövänliga tryck på era skolkläder, vare sig du beställer en ekologisk klasströja eller inte. Genom att välja en ekologisk skoltröja med miljövänliga tryck så gör man det mest hållbara val som går.

Designa egen klasströja

Designa egen klasströja

När du valt vilken eller vilka klasströjor du vill trycka, så kommer den svåraste delen beroende på om du vill använda dig av färdiga motiv till din klasströja eller om du vill designa en helt egen klasströja. Genom att välja en av våra färdiga tryckmotiv så blir det enklast, vill du gå steget längre så kan du skapa ett helt eget motiv.

Färdiga citat och motiv för tryck

Om ni inte har någon idé om hur eran klasströja kan se ut så kan ni välja bland våra egna färdiga citat och motiv som förslag till klasströjor. Det går även bra att göra mindre ändringar i våra färdiga design på klasströjan om så önskas, för att tillgodose era önskemål så finns alltid våra grafiker till hands utan någon extra kostnad.

Motiv

Motiv

Samtliga av våra tryckmallar har alltid något häftigt motiv på fram- och baksidan av klasströjan tillsammans med text, citat eller signaturer. Om man önskar att byta ut något motiv eller lägga till ett eget motiv så är det bara att välja en grundmall och informera våra duktiga grafiker vad det är man önskar att ändra helt kostnadsfritt.

Citat

Citat

Våra färdiga tryckmallar har några citat som vi kan rekommendera att använda, dock är fantasin obegränsad och man kan i stort komma på ett nytt häftigt citat hela tiden. Det är fritt att ändra citat i våra tryckmallar, ett förslag för er som inte vet vilket citat ni vill använda eller om ni inte kommit på något eget är att söka roliga citat på en sökmotor på internet.

Signaturer

Signaturer

Våra tryckmallar brukar ha signaturer på baksidan av klasströjan. Här kan ni givetvis också ändra motiv eller citat på våra tryckmallar. För att vi ska trycka era signaturer så behöver vi en bild på samtliga signaturer som vi kan vektorisera och lägga in i er tryckdesign.

Kostnadsfri konsultation

Beroende på om ni behöver lite hjälp för att komma igång eller avsluta arbetet med en egen design på era klasströjor så finns vi alltid till hands med kostnadsfri kreativ eller grafisk konsultation. Vare sig ni behöver grundläggande hjälp med att rita er egna design med datorprogram eller om ni behöver hjälp med idéer och förslag på en klasströja till just er- så finns vi tillhands för kostnadsfri konsultation.

Grafisk konsultation

Grafisk konsultation

Om ni delvis vet hur er klasströja ska se ut eller behöver hjälp med bildbehandling så kan ni kontakta oss för grafisk konsultation helt kostnadsfritt. Här kan vi hjälpa er att ta fram olika förslag på tryckmotiv till er klasströja, men vi finns även som stöd för digital bildbehandling i Inkscape eller Adobe Illustrator.

Kreativ konsultation

Kreativ konsultation

Om ni inte har något ork kvar alls efter en tung skoltermin och behöver hjälp med att skapa en unik klasströja som präglas av er klassanda från scratch, så är det bara att skicka ett mail till oss där vi hjälper till helt kostnadsfritt. Här kan vi tillsammans välja ut ett lämpligt tema för era klasströjor och brainstorma fram lite olika förslag av motiv och citat för era klasströjor så att dom blir unika och verkligen representerar er klass.

Egen design

Egen design

Om man väljer att göra en design på helt egen hand så rekommenderar vi att man använder Inkscape eller Adobe Illustrator som mjukvara för att skapa vektorgrafik för det bästa tryckresultat. Det går även bra med vanliga digitala bildbehandlingsprogram, såsom Gimp eller Adobe Photoshop men då är det väldigt viktigt att man skickar in högupplösta filer för att vi ska kunna vektorisera dom bra. När ni är färdiga med era tryckfiler så skickar ni bara in dom i samband med att ni skapar en order på vår webshop med de kläder ni önskar att profilera. Sen får ni en korrektur (sketch) och ett prisförslag på vad det kommer att kosta, där ni kan bekräfta eller avslå er order. Allting är kostnadsfritt och man binder sig inte upp till något, en slutgiltig order påbörjas endast efter att ni har godkänd pris och korrektur.

Välj och blanda fritt till klassen

Välj och blanda fritt till klassen

När ni beställer en klasströja från oss så kan ni alltid räkna med att ni kan hitta rätt tröja för er klass. Dessutom kan ni även blanda fritt bland olika tröjor, köpa ett annat typ av plagg till klassen eller skaffa en klassuppsättning av kläder utan extra tilläggskostnad. Förslag på andra populära klasskläder är klasshoodies eller klasskepsar. Rent teoretisk så kan ni välja vad ni vill till er klass från hela vårt stora sortiment av profilkläder.

Beställ klasströjor

Beställ klasströjor

När ni beställer klasströjor från oss så kan ni alltid räkna att ni får precis den klasströja ni önskar från vårt stora sortiment av högkvalitativa kläder. Dessutom så kan ni blanda olika klasskläder helt utan extra kostnad där ni beställer ett främre och bakre tryck på precis vad ni vill. Vi tillhandahåller även billig frakt direkt till skolan eller till önskad valfri adress, där samtliga kläder skickas tillsammans till en adress när dom är helt färdiga.

Prisvärda klasströjor av hög kvalitet

Prisvärda klasströjor av hög kvalitet

Vi har allt ifrån billiga klasströjor till mer påkostade varianter som passar alla plånböcker. Om man har en låg budget så kan man ändå hitta en häftig tröja som sticker ut i mängden utan att det kostar skjortan. Alla våra klasströjor är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet. Samtliga av våra kläder kommer från välkända varumärken som vi valt ut själva och som vi vet håller måttet. Därför kan ni känna er trygga med att era klasströjor håller länge. Läs mer om våra olika varumärken i vår webshop.

Hållbara tryck med hög kvalitet

Hållbara tryck med hög kvalitet

När ni beställer tryck på era klasströjor hos oss så kan ni alltid känna er trygga med att vi erbjuder högkvalitativa tryck som håller länge med moderna tryckmetoder. Beroende på utformning av motiv och logotyp som används så är olika tryckmetoder mer lämpade. Vi ser till att välja den bästa tryckmetoden för just era tryck. Dessutom går det även att önska en specifik tryckmetod om så önskas, vi har ett eget tryckeri och kan erbjuda alla olika typer av tryckmetoder inom textiltryck - exempelvis transfertryck, screentryck, digitaltryck, folie- & vinyltryck bland annat. Vi har även brodyr och brodyrlappar (patches) som alternativ.
Dessutom använder vi även en av världens mest miljövänliga transfertryck som alternativ!

Billig frakt för klassen till skolan

Billig frakt för klassen till skolan

När ni beställer klasströjor med tryck till er klass så erbjuder vi låga leveranskostnader som vi har förhandlat fram via våra logistiska samarbetspartners. Dessutom, genom att skicka hela försändelsen trots sin storlek till skolan så blir det betydligt billigare än att skicka en klasströja till varje elev. Man kan även välja att få sina klasströjor levererade till en privatperson, såsom klassföreståndare, klasspappa eller lärare.

Varför beställa klasströjor till skolavslutningen?

Varför beställa klasströjor till skolavslutningen?

Det finns flera anledningar till varför man ska beställa klasströjor till skoavslutningen. Om man inte riktigt bestämt sig för att köpa en klasströja så kan vi lista några anledningar till varför man ska ha en klasströja. I grund och botten så är det ju en jätterolig grej för hela klassen som bidrar till sammanhållning i klassen, då man designar klasströjan tillsammans och dessutom bära den en kortare period innan avslutningen. Ni visar även vilken klass ni tillhör och har ett evigt minne av er klass i framtiden.

Sammanhållning i klassen

Sammanhållning i klassen

Genom att ni tillsammans i klassen skapar en egen klasströja så bidrar det till sammanhållning i skolklassen där alla kan bidra med olika idéer, motiv och citat till er klasströja. Ni kan exempelvis rösta fram olika förslag om för att skapa en tröja som representerar er gemenskap.

Visa vilken klass ni tillhör

Visa vilken klass ni tillhör

Klasströjorna går även alldeles utmärkt att använda en period innan skolavslutningen för att visa vilken klass ni tillhör på skolan. På så vis får ni en ännu större användningar av era klasströjor. Förutom att använda klasströjan under skolavslutningen, så väntar även ett långt sommarlov där man kan fortfarande kan använda sin klasströja innan den nya skolan börjar.

Ett skolminne för livet

Ett skolminne för livet

Att ha en klasströja efter skolan är ett minne för livet, som påminner vad ni upplevt tillsammans som en klass under skolgången - både sorgligt och roligt som har hänt under tiden tillsammans. Dessutom kan olika signaturer påminna er om positiva upplevelser ni haft med olika klasskamrater i skolan.

Hur handlar jag?