Fri frakt vid köp över 500kr

Vänligen välj företag eller privat

Arbetsoveraller

ARBETSOVERALLER FÖR DAM OCH HERR

En arbetsoverall är ett oerhört funktionellt plagg som i det närmsta är ett måste inom vissa branscher på grund av de omgivande arbetsförhållandena. Som en komplett leverantör av arbetskläder erbjuder vi på Profilewear.se också arbetsoveraller för användning inom en rad olika branscher, såväl till dam som till herr. Precis som med resten av vårt sortiment är priserna låga, vilket betyder att ni får funktionella arbetskläder till bra priser – vilket betyder att det ni köper hos oss, det är prisvärt!

Om ni är intresserade av att köpa arbetsoveraller med tryck och profilering kan vi givetvis hjälpa er med detta också, oavsett om det handlar om stort tryck över hela ryggen eller bara en liten logo på bröstet så fixar vi det! Ni får gärna ta kontakt med oss så ger vi er mer information och en kostnadsfri offert.

Vi på Profilewear.se jobbar för att leverera det ni beställer online så fort som möjligt, så när ni beställer från oss kan ni vara säkra på att ni inom kort tid kommer ha era nya arbetskläder – detta gäller förstås även overaller. Om ni har några frågor angående någon del av vårt sortiment så är ni givetvis mer än välkomna att kontakta oss så ska vi hjälpa er att hitta rätt produkt för er!

ProJob
2 färger

Overall 5607