Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag
Profilkläder

Profilkläder

Profilkläder finns i många olika utföranden, allt från arbetskläder med skyddande egenskaper till träningskläder med funktionella egenskaper för sport & idrott. Det som är gemensamt för samtliga profilkläder är att det är kläder med tryck, vare sig det handlar om skyddskläder eller fritidskläder. När man beställer profilkläder, exempelvis t-shirts eller tröjor med tryck så kan det vara bra att även beställa kläder med tryck som kan användas på fritiden av anställda - för att erhålla maximal exponering av din logotyp och varumärke. Hos oss kan du alltid blanda kläder fritt, utan någon extra kostnad för profilering med tryck & brodyr. Läs mer om "vad är profilkläder egentligen?" och "varför ska man använda profilkläder ens?" - kika även på allt annat man behöver veta om profilkläder från vår blogg.

Här finner du ett stort urval av lämpliga profilkläder med tryck eller utan för just ditt företag, förening eller din organisation. Välj bland de olika kategorierna under profilkläder för att hitta just dina profilkläder till en av marknadens lägsta priser. Det är enkelt att handla profilkläder hos profilewear.se - läs mer om vanliga frågor om hur du handlar kläder med tryck hos oss på profilewear.se "Genuin textilprofilering sedan 2012 - Vi kan kläder med tryck!"

Profilkläder med tryck

Profilkläder med tryck behövs i stort sett till alla företag, föreningar och organisationer då det utan tvivel är det viktigaste inom tryck & profilering till alla verksamheter för att synas, skapa lagkänsla och förmedla ett professionellt intryck. Dessutom är kläder med tryck även en mycket effektiv metod för att uttrycka och förmedla olika budskap med din logotyp eller text. Användningsområdena för profilkläder är oändliga inom reklam & marknadsföring, men även för kampanjer vid olika typer av event inom politik eller välgörenhet för att uttrycka budskap.

Profilkläder till företag

Profilkläder används mest av företag till sina kläder med tryck som anställda kan bära under sin anställning under arbetstid men även fritid. Profilkläder med med tryck till företag kan vara av olika slag - då den främsta funktionen med tryck på kläder är att exponera företagets logotyp och varumärke. Dels kan man trycka arbetskläder som används till arbetet, men även reklamkläder till olika typer av event och kampanjer med olika budskap. För optimal exponering av företagskläder som syns dagligen, gäller det även att välja rätt kläder utanför jobbet som är attraktiva att användas av personalen på fritiden. Därför kan det vara smart att förse sin personal med ytterligare funktionskläder med tryck som används mer flitigt på fritiden för specifika aktiviteter, samt att ha i åtanke att desto mer diskreta tryck och snyggare kläder desto högre benägenhet att användas oftare. På så vis kan presenter i form av kläder med tryck till dina arbetstagare, men även profilerade kläder som giveaways till dina kunder kan vara en väldigt kostnadseffektiv marknadsföring - din logo syns i princip nästan överallt via vandrande reklampelare som förmedlar ditt varumärke via kläder med tryck.

Profilkläder till Föreningar

Profilkläder används flitigt i de flesta föreningar, men främst är det olika typer av idrottsföreningar som har ett väldigt stort behov kläder med tryck till lagspelare, tränare, personal, funktionärer och ledare. Träningskläder med tryck är ett faktum till alla som tränar aktivt inom föreningen, men även idrottskläder med tryck till spelare på spelplanen där man kan bära olika sportkläder med tryck inom respektive sport. Vanliga personalkläder inom föreningen behövs även till personal och funktionärer, men även mer diskreta kläder till ledningen inom klubben som representerar klubbverksamheten inom näringslivet. Att samtliga medspelare inom laget bär enhetliga kläder med tryck & profilering på alla evenemang skapar en lagkänsla och stärker sammanhållningen i laget, vare sig det är under träning, match eller sociala aktiviteter. Dessutom utgör profilkläder inom sport idrott en stor del av supporterkläder där man trycker olika typer av fritidskläder som handlas av fans som hejar och stöttar föreningen.

Profilkläder till organisationer

Utöver näringsverksamhet och idrottsverksamhet så har även profilkläder med tryck en väldigt stor betydelse för organisationer inom olika branscher. Främst handlar det om att förmedla sitt budskap och på så vis samla anhängare genom att bli sedd överallt. Organisationskläder används flitigt som kläder med tryck inom politiska organisationer, välgörenhetsorganisationer, miljöorganisationer och människorättsorganisationer bland annat. Som aktivister inom olika organisationer så är det viktigt att kunna förmedla sitt budskap på plats, men även när man rör sig i allmänheten och på fritiden. På så vis får man en hög exponering av budskapet och vilken organisation man tillhör - det skapar nyfikenhet för de som inte känner till organisationen och samhörighet för de som vet vilka ni är, men även samhörighet för likasinnade som vet vilka ni är.

Profilewear.se har som ambition att erbjuda profilkläder av hög kvalité till låga priser för olika målgrupper, allt ifrån företagsverksamhet till föreningsverksamhet. Vi har ett stort utbud och sortiment av profilkläder & arbetskläder då vi samarbetar med ett flertal olika leverantörer, därför kan vi profilera dina profilkläder med tryck till ett väldigt förmånligt pris. Våra kläder är valda med omsorg då vi ställer höga krav på våra leverantörer för att ni som slutkund ska bli nöjda med era profilkläder, arbetskläder och tryck.

Vad är profilkläder egentligen?

Profilkläder är profilerade kläder som är designade efter verksamhetens profil, för det varumärke man vill framhäva genom att använda lämpliga profilfärger på arbetskläderna och märka kläderna med tryck eller brodyr. Vanligast är att man köper färdiga profilkläder av olika slag i rätt färg, följt av logotyp märkning med lämplig tryckmetod. Man kan även designa sina egna kläder helt och hållet från grunden, med egen design av klädmodell och helt egen textilfärg.

Varför ska man använda profilkläder ens?

Om du vill att ditt företag ska synas ordentligt så är profilkläder näst intill obligatoriskt för dig. Profilering av yrkeskläder är en billig och effektiv lösning av marknadsföring för att visa vilka man är och att man finns. Att profilera sina arbetskläder skapar även en gemensamhet inom företaget eller föreningen vilket leder till en större samhörighet. Samtidigt framträder även ett professionellt intryck hos slutkunder och konsumenter som framhäver enighet, ordning och struktur inom er organisation med ett positivt intryck.

Profilera kläder med egen design hos oss

Vi profilerar kläder till ditt företag, förening eller idrottsklubb. Vårt stora utbud och våran höga kompetens gör ingen kund besviken, för oss är stora kunder som små lika viktiga. Våra medarbetare erbjuder hög service och tillgänglighet till er som kund för att vi på bästa och mest effektiva sätt kan designa och profilera era profilkläder med tryck. Det är ytterst viktigt för oss att ni som företag ska synas och ge ett professionellt intryck till era slutkunder med era profilkläder från oss. Alla våra profilkläder med tryck tillverkas med modern tryckutrustning och digital bildbehandling för att producera professionella tryck av hög kvalité för att ni ska bli nöjda. profilera företag

Profilera ditt företag

Vi profilerar ditt företag med en skräddarsydd lösning genom vårt stora utbud och kompetens inom profilkläder med tryck. Med vårt stora urval av profilkläder och arbetskläder kan vi lösa erat behov av kläder, allt ifrån industrikläder till kontorskläder. Vår främsta uppgift är att ni som företag ska synas, då våran kreativitet, design och stora utbud ska prägla slutresultatet av era unika profilkläder.
profilera förening

Profilera din förening

Vi profilerar även föreningar efter era önskemål, allt ifrån ideella föreningar till idrottsföreningar. Vårt stora utbud gör det möjligt att profilera era profilkläder med tryck vare sig det handlar om matchställ, idrottskläder, fritidskläder eller ledningskläder inom föreningen. Vi har stor erfarenhet inom profilering av matchställ för olika idrotter, varvid våra kläder och tryck håller väldigt hög kvalité vid stort slitage. Samt funktionslösningar av idrottskläderna för hög fysisk aktivitet vid stora påfrestningar inom idrotten.


Läs mer

Läs mer
Profilkläder
Visa kategorier

Model: Towel Wristband 6 cm lång Etikettstorlek: 5,3 x 3,4 cmTryckbar yta: ca 4,3 x 2,4 cm..

Från 14,45kr

Munskydd med tryck eller utan som är tillverkat av bomull och går att tvätta och därmed använda fler..

Från 15,30kr

Model: Backpack ´Emergency´ 190T Polyester Skoväska/ryggsäck med dragsko, metallöljetter och refle..

Från 15,30kr

Model: Fleece Hat Bonneti Fleecemössa med kant..

Från 19,55kr

Model: Head Sweatband with Label Etikettstorlek: ca 90 x 30 mmMaximal tryckyta: 70 x 20mm..

Från 22,95kr

En prisvärd one-size mössa i soft touch akryl som gör mössan mjuk och skön att bära. Passar lika bra..

Från 24,65kr

Snygg mössa i fem olika färger som är av en standardstorlek som passar de flesta. Mössan är av Soft-..

Från 25,50kr

OBS!! Denna mössa kan man inte trycka på men fungerar perfekt för brodyr!Snygg mössa i 60 olika färg..

Från 28,05kr

Snygg mössa i flera olika färgkombinationer som är av en standardstorlek som passar de flesta. Mössa..

Från 29,75kr

Strumpor utan märke med elastisk ribbstickad överdel som går extra högt upp över vristen. Textilen b..

Från 29,75kr

Varselmössa i flera olika klassiska färger för att synliggöra huvudet i trafik eller på arbetet, til..

Från 29,75kr

Modell: Slouch BeanieMaterial: 100% Soft Touch AkrylMjukt ribbstickadStickat med dubbla lager..

Från 30,60kr

Tjock Vikbar MössaModell: CHUNKY RIBBED BEANIEMaterial: 100% Soft Touch AkrylTearAway-etikett för en..

Från 30,60kr

Modell: Original T KidsMaterial: 100 % bomull, (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester)Vikt: Vit - 13..

Från 31,45kr

Barn keps i många färger som är väldig stilren, robust material och klassiskt utseende. Rekommendera..

Från 32,30kr

Pannband i softshell textil för hög andningsförmåga och vindtäthet med inslag av elastan för optimal..

Från 32,30kr

Tryck och profilering kan köpas till separat, om intresse finns bara kontakta oss för en kostnadsfri..

Från 32,30kr

Tryck och profilering kan köpas till separat, om intresse finns bara kontakta oss för en kostnadsfri..

Från 32,30kr

Modell: Original 5 Panel CapMaterial: 100% bomullstwill5 panelerFlera Olika färgerKardborreband..

Från 33,15kr

Kortärmad t-shirt med dubbel lager rund halsringning. Förstärkta täcksömmar i krage. Rörformigt tyg...

Från 33,15kr

Modell: Original Pom Pom BeanieMaterial: 100% Soft Touch AkrylTearAway-etikett för enkel rebran..

Från 33,15kr

Modell: Jersey BeanieMaterial: 95% bomull / 5% elastanTearAway-etikett för enkel rebrandingMjuk..

Från 33,15kr

Model:Cotton Removable Patch 100% bomullKompatibel med alla borttagbara påsydda Beechfield huvudbon..

Från 34,00kr

Återvunnen fleece Snood i anti-pill textil och platta sömmar för skön komfort mot ansikte och hud. ..

Från 35,70kr

Barn T-shirt med dubbelsöm i ärmar och nederkant. Tejpad halsringning från axel till axel.Avrivbar e..

Från 35,70kr

En av marknadens billigaste dam T-shirts som finns i flera olika färger. Denna hållbara t-shirt av b..

Från 35,70kr

En av marknadens billigaste T-shirts som finns i flera olika färger. Denna T-shirt av bra kvalite ti..

Från 35,70kr

Plagget är i Barn storlekar och har klassisk passform.Tryck och profilering kan köpas till separat, ..

Från 36,55kr

Icke-medicinsk ansiktsmaskAnsiktsmask i tre lagerVävt tygTvättbar vid 60 graderÅteranvändbaraAndas o..

Från 36,55kr

Model: Sunvisor de Luxe Material: 100% Borstad bomullTvätt: HandtvättDiameter: 25 cmMaximal tryckyt..

Från 36,55kr

Modell: Original Patch BeanieMaterial: 100% akrylVikt: ca. 72gSkötselråd: Tvätt 40 ° C, tå..

Från 36,55kr

Varselväst för barn i många olika färger i polyester tyg från 3-till 12 års ålder. Med ett stort utb..

Från 36,55kr

Sportvisir med förböjd skärm för skydd mot solen och pannband runt huvudet vid träning & sport a..

Från 38,25kr

Modell: 5 Panel Snapback Rapper CapMaterial: 100% bomullstwill5 panel designPlatt skärmÄkta kli..

Från 39,10kr

Modell: Snapback TruckerMaterial: 100% bomulls frontpanel och skärm, 100% Polyester mesh bakre ..

Från 39,10kr

Modell: Vintage Snapback Trucker CapMaterial: 100% Polyester5 panel designVadderad skärm och to..

Från 39,10kr

Tight T-shirt med uppsydda sidosömmar för ett mer modernt utseende, modellen är lite smalare runt ha..

Från 39,95kr

Varsel Poncho för barn för säkerheten i fokus med justerbar storleksreglering för de minsta i olika ..

Från 39,95kr

Tryck och profilering kan köpas till separat, om intresse finns bara kontakta oss för en kostnadsfri..

Från 40,80kr

Damtröja med avsmalnande kvinnlig passform med korta ärmar för komfort. 1/2 krage utan dubbelnålssöm..

Från 40,80kr

Visar 1 till 40 av 818 ( 21 sidor )

Senaste inlägg från bloggen

Hur handlar jag?