Vi har semesterstängt 1/7 - 17/7. Beställningar lagda efter den 26/6 levereras med start från vecka 31
Välkommen till god stämning
Vi kan tryck på textil
Offert och skiss inom 4h
Personlig kontroll av varje uppdrag
Profilkläder

Profilkläder

Profilkläder finns i många olika utföranden, allt från arbetskläder med skyddande egenskaper till träningskläder med funktionella egenskaper för sport & idrott. Det som är gemensamt för samtliga profilkläder är att det är kläder med tryck, vare sig det handlar om skyddskläder eller fritidskläder. När man beställer profilkläder, exempelvis t-shirts eller tröjor med tryck så kan det vara bra att även beställa kläder med tryck som kan användas på fritiden av anställda - för att erhålla maximal exponering av din logotyp och varumärke. Hos oss kan du alltid blanda kläder fritt, utan någon extra kostnad för profilering med tryck & brodyr. Läs mer om "vad är profilkläder egentligen?" och "varför ska man använda profilkläder ens?" - kika även på allt annat man behöver veta om profilkläder från vår blogg.

Här finner du ett stort urval av lämpliga profilkläder med tryck eller utan för just ditt företag, förening eller din organisation. Välj bland de olika kategorierna under profilkläder för att hitta just dina profilkläder till en av marknadens lägsta priser. Det är enkelt att handla profilkläder hos profilewear.se - läs mer om vanliga frågor om hur du handlar kläder med tryck hos oss på profilewear.se "Genuin textilprofilering sedan 2012 - Vi kan kläder med tryck!"

Profilkläder med tryck

Profilkläder med tryck behövs i stort sett till alla företag, föreningar och organisationer då det utan tvivel är det viktigaste inom tryck & profilering till alla verksamheter för att synas, skapa lagkänsla och förmedla ett professionellt intryck. Dessutom är kläder med tryck även en mycket effektiv metod för att uttrycka och förmedla olika budskap med din logotyp eller text. Användningsområdena för profilkläder är oändliga inom reklam & marknadsföring, men även för kampanjer vid olika typer av event inom politik eller välgörenhet för att uttrycka budskap.

Profilkläder till företag

Profilkläder används mest av företag till sina kläder med tryck som anställda kan bära under sin anställning under arbetstid men även fritid. Profilkläder med med tryck till företag kan vara av olika slag - då den främsta funktionen med tryck på kläder är att exponera företagets logotyp och varumärke. Dels kan man trycka arbetskläder som används till arbetet, men även reklamkläder till olika typer av event och kampanjer med olika budskap. För optimal exponering av företagskläder som syns dagligen, gäller det även att välja rätt kläder utanför jobbet som är attraktiva att användas av personalen på fritiden. Därför kan det vara smart att förse sin personal med ytterligare funktionskläder med tryck som används mer flitigt på fritiden för specifika aktiviteter, samt att ha i åtanke att desto mer diskreta tryck och snyggare kläder desto högre benägenhet att användas oftare. På så vis kan presenter i form av kläder med tryck till dina arbetstagare, men även profilerade kläder som giveaways till dina kunder kan vara en väldigt kostnadseffektiv marknadsföring - din logo syns i princip nästan överallt via vandrande reklampelare som förmedlar ditt varumärke via kläder med tryck.

Profilkläder till Föreningar

Profilkläder används flitigt i de flesta föreningar, men främst är det olika typer av idrottsföreningar som har ett väldigt stort behov kläder med tryck till lagspelare, tränare, personal, funktionärer och ledare. Träningskläder med tryck är ett faktum till alla som tränar aktivt inom föreningen, men även idrottskläder med tryck till spelare på spelplanen där man kan bära olika sportkläder med tryck inom respektive sport. Vanliga personalkläder inom föreningen behövs även till personal och funktionärer, men även mer diskreta kläder till ledningen inom klubben som representerar klubbverksamheten inom näringslivet. Att samtliga medspelare inom laget bär enhetliga kläder med tryck & profilering på alla evenemang skapar en lagkänsla och stärker sammanhållningen i laget, vare sig det är under träning, match eller sociala aktiviteter. Dessutom utgör profilkläder inom sport idrott en stor del av supporterkläder där man trycker olika typer av fritidskläder som handlas av fans som hejar och stöttar föreningen.

Profilkläder till organisationer

Utöver näringsverksamhet och idrottsverksamhet så har även profilkläder med tryck en väldigt stor betydelse för organisationer inom olika branscher. Främst handlar det om att förmedla sitt budskap och på så vis samla anhängare genom att bli sedd överallt. Organisationskläder används flitigt som kläder med tryck inom politiska organisationer, välgörenhetsorganisationer, miljöorganisationer och människorättsorganisationer bland annat. Som aktivister inom olika organisationer så är det viktigt att kunna förmedla sitt budskap på plats, men även när man rör sig i allmänheten och på fritiden. På så vis får man en hög exponering av budskapet och vilken organisation man tillhör - det skapar nyfikenhet för de som inte känner till organisationen och samhörighet för de som vet vilka ni är, men även samhörighet för likasinnade som vet vilka ni är.

Profilewear.se har som ambition att erbjuda profilkläder av hög kvalité till låga priser för olika målgrupper, allt ifrån företagsverksamhet till föreningsverksamhet. Vi har ett stort utbud och sortiment av profilkläder & arbetskläder då vi samarbetar med ett flertal olika leverantörer, därför kan vi profilera dina profilkläder med tryck till ett väldigt förmånligt pris. Våra kläder är valda med omsorg då vi ställer höga krav på våra leverantörer för att ni som slutkund ska bli nöjda med era profilkläder, arbetskläder och tryck.

Vad är profilkläder egentligen?

Profilkläder är profilerade kläder som är designade efter verksamhetens profil, för det varumärke man vill framhäva genom att använda lämpliga profilfärger på arbetskläderna och märka kläderna med tryck eller brodyr. Vanligast är att man köper färdiga profilkläder av olika slag i rätt färg, följt av logotyp märkning med lämplig tryckmetod. Man kan även designa sina egna kläder helt och hållet från grunden, med egen design av klädmodell och helt egen textilfärg.

Varför ska man använda profilkläder ens?

Om du vill att ditt företag ska synas ordentligt så är profilkläder näst intill obligatoriskt för dig. Profilering av yrkeskläder är en billig och effektiv lösning av marknadsföring för att visa vilka man är och att man finns. Att profilera sina arbetskläder skapar även en gemensamhet inom företaget eller föreningen vilket leder till en större samhörighet. Samtidigt framträder även ett professionellt intryck hos slutkunder och konsumenter som framhäver enighet, ordning och struktur inom er organisation med ett positivt intryck.

Profilera kläder med egen design hos oss

Vi profilerar kläder till ditt företag, förening eller idrottsklubb. Vårt stora utbud och våran höga kompetens gör ingen kund besviken, för oss är stora kunder som små lika viktiga. Våra medarbetare erbjuder hög service och tillgänglighet till er som kund för att vi på bästa och mest effektiva sätt kan designa och profilera era profilkläder med tryck. Det är ytterst viktigt för oss att ni som företag ska synas och ge ett professionellt intryck till era slutkunder med era profilkläder från oss. Alla våra profilkläder med tryck tillverkas med modern tryckutrustning och digital bildbehandling för att producera professionella tryck av hög kvalité för att ni ska bli nöjda.profilera företag

Profilera ditt företag

Vi profilerar ditt företag med en skräddarsydd lösning genom vårt stora utbud och kompetens inom profilkläder med tryck. Med vårt stora urval av profilkläder och arbetskläder kan vi lösa erat behov av kläder, allt ifrån industrikläder till kontorskläder. Vår främsta uppgift är att ni som företag ska synas, då våran kreativitet, design och stora utbud ska prägla slutresultatet av era unika profilkläder.
profilera förening

Profilera din förening

Vi profilerar även föreningar efter era önskemål, allt ifrån ideella föreningar till idrottsföreningar. Vårt stora utbud gör det möjligt att profilera era profilkläder med tryck vare sig det handlar om matchställ, idrottskläder, fritidskläder eller ledningskläder inom föreningen. Vi har stor erfarenhet inom profilering av matchställ för olika idrotter, varvid våra kläder och tryck håller väldigt hög kvalité vid stort slitage. Samt funktionslösningar av idrottskläderna för hög fysisk aktivitet vid stora påfrestningar inom idrotten.Läs mer

Läs mer
Profilkläder
Visa kategorier

Model:Cotton Removable Patch 100% bomullKompatibel med alla borttagbara påsydda Beechfield huvudbon..

Från 13,60kr

Model: Towel Wristband 6 cm lång Etikettstorlek: 5,3 x 3,4 cmTryckbar yta: ca 4 x 2,4 cm..

Från 15,30kr

Model: Backpack ´Emergency´ 190T Polyester Skoväska/ryggsäck med dragsko, metallöljetter och refle..

Från 16,15kr

Model: Fleece Hat Bonneti Fleecemössa med kant..

Från 21,25kr

Model:Suprafleece® Aspen Headband Anti-Pilling Suprafleece® Unisex-styling Finns i två storlekar ..

Från 23,80kr

OBS!! Märkning av denna mössa går endast med brodyr eller brodyrlapp.För likvärdig, tryckbar mössa s..

Från 24,65kr

Model: Head Sweatband with Label Etikettstorlek: ca 90 x 30 mmMaximal tryckyta: 70 x 20mm..

Från 25,50kr

Snygg mössa i fem olika färger som är av en standardstorlek som passar de flesta. Mössan är av Soft-..

Från 28,05kr

OBS!! Märkning av denna mössa går endast med brodyr eller brodyrlapp.För likvärdig, tryckbar mössa s..

Från 31,45kr

Snygg mössa i flera olika färgkombinationer som är av en standardstorlek som passar de flesta. Mössa..

Från 32,30kr

Varselmössa i flera olika klassiska färger för att synliggöra huvudet i trafik eller på arbetet, til..

Från 32,30kr

Modell: Slouch BeanieMaterial: 100% Soft Touch AkrylMjukt ribbstickadStickat med dubbla lager..

Från 33,15kr

Strumpor utan märke med elastisk ribbstickad överdel som går extra högt upp över vristen. Textilen b..

Från 33,15kr

Tjock Vikbar MössaOBS!! Märkning av denna mössa går endast med brodyr eller brodyrlapp.För likvärdig..

Från 33,15kr

Modell: Original T KidsMaterial: 100 % bomull, (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester)Vikt: Vit - 13..

Från 34,00kr

Tryck och profilering kan köpas till separat, om intresse finns bara kontakta oss för en kostnadsfri..

Från 34,00kr

Barn keps i många färger som är väldig stilren, robust material och klassiskt utseende. Rekommendera..

Från 35,70kr

OBS!! Märkning av denna mössa går endast med brodyr eller brodyrlapp.För likvärdig, tryckbar mössa s..

Från 35,70kr

Tryck och profilering kan köpas till separat, om intresse finns bara kontakta oss för en kostnadsfri..

Från 35,70kr

Icke-medicinsk ansiktsmaskAnsiktsmask i tre lagerVävt tygTvättbar vid 60 graderÅteranvändbaraAndas o..

Från 36,55kr

Pannband i softshell textil för hög andningsförmåga och vindtäthet med inslag av elastan för optimal..

Från 36,55kr

Modell: Jersey BeanieMaterial: 95% bomull / 5% elastanTearAway-etikett för enkel rebrandingMjuk..

Från 36,55kr

Modell: Original 5 Panel CapMaterial: 100% bomullstwill5 panelerFlera Olika färgerKardborreband..

Från 37,40kr

Kortärmad t-shirt med dubbel lager rund halsringning. Förstärkta täcksömmar i krage. Rörformigt tyg...

Från 39,10kr

En av marknadens billigaste dam T-shirts som finns i flera olika färger. Denna hållbara t-shirt av b..

Från 39,10kr

En av marknadens billigaste T-shirts som finns i flera olika färger. Denna T-shirt av bra kvalite ti..

Från 39,10kr

Varselväst för barn i många olika färger i polyester tyg från 3-till 12 års ålder. Med ett stort utb..

Från 39,10kr

Återvunnen fleece Snood i anti-pill textil och platta sömmar för skön komfort mot ansikte och hud. ..

Från 39,95kr

Småbarns t-shirt med sömlös ribbad set-in krage med halsringning från axel till axel.  Mod..

Från 39,95kr

Modell: Original Patch BeanieMaterial: 100% akrylVikt: ca. 72gSkötselråd: Tvätt 40 ° C, tå..

Från 39,95kr

Model: Circular Patch Beanie 100% mjuk touch akryl TearAway-etikett för enkel ommärkning Stickat ..

Från 39,95kr

Barn T-shirt med dubbelsöm i ärmar och nederkant. Tejpad halsringning från axel till axel.Avrivbar e..

Från 40,80kr

Plagget är i Barn storlekar och har klassisk passform.Tryck och profilering kan köpas till separat, ..

Från 41,65kr

Model: Sunvisor de Luxe Material: 100% Borstad bomullTvätt: HandtvättDiameter: 25 cmMaximal tryckyt..

Från 41,65kr

Modell: Junior Snapback TruckerMaterial: 100% bomulls frontpanel och skärm, 100% Polyester mesh bakr..

Från 41,65kr

Modell: Vintage Snapback Trucker CapMaterial: 100% Polyester5 panel designVadderad skärm och to..

Från 42,50kr

Modell: 5 Panel Snapback Rapper CapMaterial: 100% bomullstwill5 panel designPlatt skärmÄkta kli..

Från 43,35kr

Tryck och profilering kan köpas till separat, om intresse finns bara kontakta oss för en kostnadsfri..

Från 43,35kr

Modell: Authentic 5 Panel CapMaterial: Twill (100% bomull)100 % bomullstwillAvtagbar etike..

Från 43,35kr

Sportvisir med förböjd skärm för skydd mot solen och pannband runt huvudet vid träning & sport a..

Från 43,35kr

Visar 1 till 40 av 876 ( 22 sidor )

T-shirts med tryck som profilkläder

T-shirts med tryck

Att beställa T-shirt med tryck är absolut det vanligaste profilerade plagget inom profilkläder med tryck. Att trycka en t-shirt är väldigt enkelt och effektivt sätt att marknadsföra sig på, med en stor variation av valbarhet för att passa just ditt ändamål. Beroende på vem som ska bära din t-shirt med tryck, så kan man välja unisex för alla kön eller mer specifikt herr eller dam t-shirt - men även baby och barn t-shirts med tryck finns som tillval. Rundhalsad t-shirt är det mest vanliga inom profilerade t-shirts, men du kan även välja en urringad eller v-ringad t-shirt med tryck. Sist men inte minst, så kan du även göra ett aktivt val om det ska vara en bomull t-shirt, polyester t-shirt eller blandmaterial. En profilerad t-shirt brukar vanligtvis ha ett mindre diskret tryck på vänster bröst och ett större tryck på ryggen, men det finns inga begränsningar på hur en snygg t-shirt med eget tryck med logotyp eller text ska se ut. Förutom vanliga klassiska modeller av t-shirts så kan du även välja en mer ovanlig t-shirt för att sticka, exempelvis långärmad t-shirt med tryck eller ett linne med tryck. Beakta även andra valmöjligheter för din t-shirt med tryck - såsom material, hållbarhet, synlighet, passform, komfort och färgkombinationer.

<KÖP T-SHIRTS MED TRYCK HÄR>

Tröjor med eget tryck som profilkläder

Tröjor med eget tryck

En tröja med tryck kan se ut på många olika sätt, det kan exempelvis vara en vanlig t-shirt, stilig pikétröja eller en vanlig klassisk collegetröja. Dessutom kan du välja mellan olika material till dina tröjor med tryck, såsom bomull i sweatshirts eller polyester i fleecetröjor bland annat. Inte nog med det, så är valmöjligheterna oändliga då det finns många olika modeller av tröjor för tryck. Dessutom kan man välja unisex om man ska ha egna tröjor med tryck som passar alla kön, med det finns även anpassade herr- och damtröjor med olika passform för att inte nämna baby och barntröjor. När man ska trycka egna tryck på tröjor så är det mest vanligt att man väljer screentryck, i kombination med en billig tröja av bomull. Om man vill ha tryck på tröjor av annat material, så kan en annan tryckmetod vara mer lämplig - exempelvis transfertryck på polyester tröjor. När det gäller optimal storlek och placering av eget tryck på tröjor, så kan det variera - exempelvis för huvtröjor med tryck då man måste ta i beaktning att ryggen för tryck på hoodies blir delvis skymd av huvan och behöver en lägre tryckplacering om ryggtryck önskas. I vissa sammanhang krävs lite mer stiliga tröjor med tryck för företag, då kan man istället överväga en tröja med brodyr som märkning istället för vanliga tryck - i synnerhet när det gäller pikéer med tryck.

<KÖP TRÖJOR MED EGET TRYCK HÄR>

Huvudbonad med tryck

Likaså, som det finns en stor variation av tröjor så finns det även många varianter av huvudbonad med tryck. Det mest vanliga är kepsar med tryck, men under kallare årstider så är det lika vanligt att köpa mössor med tryck för att hålla huvudet varmt, exempelvis tillsammans med en profilerade halsdukar. Förutom kepsar och mössor, så är även hattar med tryck väldigt populära under under varmare sommartider. Här hittar du även profilerade pannband, morphies och munskydd med tryck bland annat.

Kepsar med eget tryck som profilkläder

Kepsar med eget tryck

Kepsar med eget tryck är ett solklart val på sommaren för att skydda dig mot ljus, i synnerhet ultraviolett strålning som även kallas UV-ljus. Att välja rätt keps för tryck beror på ifall man vill köpa billiga kepsar i universal modell eller dyrare kepsar i exklusiv modell för att lyxa till det. Dessutom erbjuder vi även fullständigt egendesignade kepsar där ni kan designa kepsar med eget tryck eller brodyr utan begränsningar för att sticka ut med en unik keps med profilering. Profilerade flexfit kepsar med unisex storlek är det vanligaste alternativet för vuxna, men det finns även kepsar för barn, likaså herr kepsar och dam kepsar - som dessutom kan vara av samma keps modell för att passa alla vuxna, barn, kvinnor och män inom ett företag eller förening. Utöver storlek på kepsar så måste man även ta keps färg i beaktning där man kan välja enfärgade kepsar, kontrastfärgade kepsar eller mönster färgade kepsar såsom kamo eller army bland annat. Hos oss kan ni trycka profilkepsar om ni behöver kepsar till personal på företag eller kepsar med eget tryck till föreningen, exempelvis golfkepsar med tryck i en golfförening etc. Vid märkning av kepsar så är egen brodyr på keps ett betydligt bättre val än att ni trycker era kepsar hos oss ur många olika perspektiv.

<KÖP KEPSAR MED EGET TRYCK HÄR>

Mössor som brodyr som profilkläder

Mössor med brodyr

När kylan och vintern kommer så är det mer lämpligt att köpa en mössa med tryck som huvudbonad för att hålla huvudet och öronen varma. Vid märkning av mössor så rekommenderar vi främst brodyr som profilering då det ser mer professionellt och exklusivt ut, samt att brodyr på mössor håller betydligt längre. Dessutom så finns det begränsningar när man ska trycka på mössor, där man bör undvika stickade mössor som är mindre lämpliga för märkning. Därför är det viktiga att välja rätt modell av mössa för att trycka sitt motiv, vare sig det är en mössa med egen logotyp, egen text eller unika namn på mössor. Hos oss kan du beställa snygga och coola mössor med tryck eller brodyr och vi har ett stort urval av mössor för profilering som lämpar sig olika bra till olika profileringsmetoder. Vi har även mössor till de yngre om du vill trycka mössor till barn, men även nischade mössor till herr eller mössor för dam till förmånliga priser. Om du absolut vill trycka en mössa istället för att brodera så rekommenderar vi en mössa med trycklapp som finns i många olika färger för att passa ert företags profil, då blir det billiga mössor med tryck som ser bra ut. Var även uppmärksam på att elastiska mössor innehåller elastan och att det är värmekänsligt, därför är det viktigt att mössan har en patch om man vill trycka transfertryck med värmepress.

<KÖP MÖSSOR MED BRODYR HÄR>

Hattar med tryck som profilkläder

Hattar med tryck

Ibland kan en keps vara för modern och en mössa för varm, då kan en klassisk hatt med tryck vara ett bra alternativ på sommaren som tema. Tänk på att valet av hatt som huvudbonad beror på vilken funktion hatten ska ha och i vilket sammanhang den ska användas på huvudet. En hatt med tryck är ett mellanting av mössa och keps, där hatten har sin fasta form som en keps med solskydd till skillnad från en mjuk och formbar mössa som är platt mot huvudet utan solskydd. Beställ hattar med tryck från oss och välj bland många olika modeller av hattar, vi har allt från billiga hattar med tryck till mer exklusiva hattar med brodyr. Gröna hattar och beige färgade hattar är de mest vanliga färgerna, men även bruna är vanligt förekommande som färg. Hur som helst, hos oss hittar du hattar i alla färger till ditt företag eller förening. Att trycka en hatt kan man göra med olika märkningsmetoder, men det absolut snyggaste är att brodera en snygg hatt. Brodyr på hatt ser mer exklusivt ut och motståndskraften för slitage är högre som resulterar i en längre livslängd. Ett annat alternativ som märkningsmetod till hattar som är väldigt populärt är hattar med brodyrlappar som appliceras. Brodyrpatches som det också heter är betydligt billigare än vanlig brodyr och går att fästa på annan huvudbonad också, då man köper en upplaga av patches.

<KÖP HATTAR MED TRYCK HÄR>

Pannband och svettband med tryck

När man profilerar huvudbonad med tryck så finns det många alternativ att välja mellan, där pannband med tryck är ett väldigt effektivt sätt att marknadsföra sig på. Billiga pannband med tryck brukar inte kosta mycket och används flitigt inom sport och idrott. Svettband med tryck finns även till handleder om man vill köpa ett handledsband med tryck. Förutom föreningar inom idrott och sport, så kommer även profilerade pannband till användning som giveaway till kunder eller till personal för att hålla öronen varma på vintern för de som inte vill använda mössa en vanlig mössa.

Jackor med tryck som profilkläder

Jackor med tryck

När man beställer jackor med tryck så finns det betydligt fler faktor att ställning till, då en jacka normalt sett ska skydda mot den omgivning man utsätts för och är vanligtvis tjockare än en vanlig tröja. Hos oss finns det massor av olika modeller av jackor för tryck som man kan välja att trycka, allt från herr jackor till dam jackor i olika storlekar och former men även barn jackor. Vid beställning av jackor för näringsverksamhet eller föreningsaktiviteter så måste man utgå vad jackorna ska användas till, behöver man en tjock jacka till vintern som ska hålla en varm eller räcker det med en tunn jacka till sommaren för skydd mot vind och regn. När man vet syftet så väljer man en lämplig jacka med valfri märkningsmetod, hos oss kan du trycka på jackor med transfertryck eller screentryck men även brodyr. Vid tryckeri eller broderi av jackor så ska man vara uppmärksam på ifall jackan har någon ytbehandling som kan ta skada av värme eller stickhål vid applicering med värmetransfer eller brodering. Hos oss hittar du allt från billiga jackor med tryck och mer exklusiva jackor av högre kvalitet för en liten större slant. Det är viktigt att betona att det är värt att köpa en högkvalitativ jacka till företag, eftersom att dom är mer slitstarka och kan användas längre. Dessutom ger en snygg jacka med profilering ett professionellt intryck för kunder och uppskattas även av anställda då det kan komma till användning på medarbetarnas fritid för optimal exponering av ert varumärke.

<KÖP JACKOR MED TRYCK HÄR>

Byxor med eget tryck som profilkläder

Byxor med eget tryck

Profilerade byxor finns i många olika varianter, modeller och kategorier och behöver inte se ut som vanliga arbetsbyxor med tryck, såsom servicebyxor etc. Du kan även välja att profilera vanliga fritidsbyxor och mjukisbyxor med tryck beroende på vilket ändamål de ska användas till, exempelvis föreningar och dylikt. Du hittar även byxor i olika material, såsom bomullsbyxor, polyesterbyxor och nylonbyxor som skyddar olika bra mot olika omgivningar - exempelvis träningsbyxor för träning eller regnbyxor för väta. Dessutom finns det många olika funktionella byxor utöver materialegenskaper, såsom byxor med avtagbara ben. Även shorts är egentligen byxor och betyder korta byxor, här finner du också många olika variationer av shorts för tryck. Generellt sett så är shorts kortbyxor och går inte längre ner än till knäna, medan knäbyxor går ungefär till knäna och trekvartsbyxor lite under knäna. För att komplicera till det ännu mer så finns det även leggings, innerbyxa och hotpants byxor - där även gränsen till underkläder suddas ut med underställ som långkalsonger. Sist men inte minst, så finns det även ett stort urval av sportbyxor och sportshorts, såsom cykelbyxor och cykelshorts bland annat. Hur som helst, vare sig du behöver byxor med tryck av det ena eller andra slaget så kan du trycka byxor hos oss! Vid profilering av byxor är det mest vanliga vertikala transfertryck, där man trycker längre ned vid sidan av benet eller tryck på shorts vid nedre delen av låret.

<KÖP BYXOR MED EGET TRYCK HÄR>

Skjortor med tryck som profilkläder

Skjortor med tryck

Skjortor med brodyr fungerar bättre än profilerade t-shirts i representativa sammanhang när man behöver se mer professionell ut. En skjorta med märkning är ett utmärkt val som företagskläder inom kontorsyrken men även vid möten och formella presentationer. Det finns en uppsjö av många olika modeller av skjortor, olika material och väv samt olika design. Exempelvis har du kortärmade skjortor och långärmade skjortor, oxford eller poplin väv samt olika material såsom jeans skjortor bland annat. Dessutom kan du även handla hållbara skjortor av ekologiskt bomull för en grön framtid. Vi har givetvis skjortor för herr och skjortor för dam, men även barn skjortor - samt att vi trycker skjortorna med valfri märkningsmetod åt er. Profilerade skjortor ser bäst ut med brodyr, men om man ska trycka dom så föreslår vi att trycka tyglappar som går att fästa och ser ut som att man broderat skjortorna. Fördelar med att beställa skjortor online hos oss är att vi har ett väldigt stort utbud så att ni kan hitta den skjorta ni vill trycka som passar bäst för era ändamål och företagsprofil.

<KÖP SKJORTOR MED TRYCK HÄR>

Förkläden med eget tryck som profilkläder

Förkläden med eget tryck

Förutom vanliga profilkläder i bemärkelse av t-shirts och tröjor så är även förkläden med tryck väldigt vanligt för många företag, i synnerhet restauranger men även lokalvård. Välj mellan olika modeller av förkläden, det finns korta förkläden eller långa förkläden samt förkläden med fickor och utan. Beroende på vad förklädena ska användas till så kan du välja att köpa ett billigt förkläden i enkel utformning eller mer påkostat förkläde med praktiska fickor och robustare material. Vi har allt ifrån vanliga enkla vita bomullsförkläden till färgglada jeansförkläden, fökläden till vuxna och barn i många olika färger. Passa även på att beställa extra förkläden i samband med era profilkläder till företaget, exempelvis städförkläden och restaurangförkläden för att hålla nere kostnaden i sin helhet än separata beställningar.

<KÖP FÖRKLÄDEN MED EGET TRYCK HÄR>

Linnen med tryck som profilkläder

Linnen med tryck

Förutom klassiska t-shirts så finns det linnen som inte är så mycket annorlunda än att de är ärmlösa t-shirts som håller dig ännu mer sval vid fysisk aktivitet. När man beställer linnen med tryck så bör man tänka på att det finns väldigt många olika modeller av linnen för exakt passform, då unisex linnen är mindre vanligt. Hos oss kan du trycka linnen för herr och linnen för dam i rätt modell och optimal passform, vi har även linnen för barn. Därför kan det vara en bra idé att beställa olika storlekar och modeller av linnen, för att det ska passa till alla. Hos oss kan du exempelvis köpa enkla och billiga linnen av hög kvalitet som håller länge, men vi säljer även mer exklusiva linnen när behovet av annorlunda design, material och funktionalitet föreligger. Profilerade linnen till idrottsföreningar och sportklubbar är väldigt populärt, men även vanligt förekommande till personal och kunder på gym och diverse träningsanläggningar. Genom att erbjuda linnen med eget tryck så ser du till att synas i olika sammanhang inom träning och motion och håller din personal och anställda tillräckligt svala när det börjar hetta till med mycket fart och rörelse så att dom inte blir för varma och svettiga.

<KÖP LINNEN MED TRYCK HÄR>

Hur handlar jag?